Yet another post...lol I know nothing xD

This is a discussion on Yet another post...lol I know nothing xD within the Android Forum forums, part of the Android Discussions category; Fingers crossed.. Try the other one....

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 48

Thread: Yet another post...lol I know nothing xD

  1. #21
    Super Moderator Droid-Xer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,239
    Thanked
    59 times
    Twitter
    _B0BB0_
    Fingers crossed..

    Try the other one.

  2. #22
    Android Jr Member wolvesmandrew's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Device rooted (apparently)
    How do I make sure?

    Sent from my X10i using Android.net App

  3. #23
    Super Moderator Droid-Xer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,239
    Thanked
    59 times
    Twitter
    _B0BB0_
    Open a root only app. Use quick boot or drocap. Download and then open app and the first thing it does is ask for root permission.

  4. #24
    Android Jr Member wolvesmandrew's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Drocap tells me to shake my phone :S and QuickBoot gives me Reboot, Recovery and Bootloader. Neither have asked for permissions

    Sent from my X10i using Android.net App

  5. #25
    Super Moderator Droid-Xer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,239
    Thanked
    59 times
    Twitter
    _B0BB0_
    For drocap click start and it will then ask for permission

  6. #26
    Android Jr Member wolvesmandrew's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Just tells me to shake my phone lol doesn't mention permissions...think its my phone, probably crap

    Sent from my X10i using Android.net App

  7. #27
    Super Moderator Droid-Xer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,239
    Thanked
    59 times
    Twitter
    _B0BB0_
    Ok. Start and then shake phone.

  8. #28
    Super Moderator Droid-Xer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,239
    Thanked
    59 times
    Twitter
    _B0BB0_
    I forgot drocap asks for permission after the shake.

  9. #29
    Android Jr Member wolvesmandrew's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Have done that, it says drocap failed to initalize...this rooting business is confusing me lol

    Sent from my X10i using Android.net App

  10. #30
    Super Moderator Droid-Xer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,239
    Thanked
    59 times
    Twitter
    _B0BB0_
    Ok then it didn't take.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Post Pics Taken with Your Phone!
    By wicked in forum Off-Topic Forum
    Replies: 202
    Last Post: 03-11-2016, 01:13 PM
  2. Replies: 44
    Last Post: 03-04-2013, 06:16 PM
  3. Playoff Picks - Post 'em here!
    By danDroid in forum Off-Topic Forum
    Replies: 61
    Last Post: 01-24-2011, 01:57 PM
  4. See a bug? Post it here!
    By Dorian in forum Introductions & Site Assistance
    Replies: 23
    Last Post: 01-16-2011, 06:42 PM
  5. Post your home screen!
    By Epic Forums User in forum Samsung Epic 4G
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2010, 12:29 PM

Search tags for this page

drocap fails to execute

,
uid 10104 android app
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum