Yet another post...lol I know nothing xD

This is a discussion on Yet another post...lol I know nothing xD within the Android Forum forums, part of the Android Discussions category; Has the phone rebooted after any root attempts?...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 48

Thread: Yet another post...lol I know nothing xD

  1. #31
    Super Moderator Droid-Xer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,239
    Thanked
    59 times
    Twitter
    _B0BB0_
    Has the phone rebooted after any root attempts?

  2. #32
    Android Jr Member wolvesmandrew's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    I look like a madman shaking my phone for the same damn end result...might just give up rooting my phone or give it to someone who knows more than I do

    Sent from my X10i using Android.net App

  3. #33
    Android Jr Member wolvesmandrew's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    No lol

    Sent from my X10i using Android.net App

  4. #34
    Super Moderator Droid-Xer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,239
    Thanked
    59 times
    Twitter
    _B0BB0_
    Reboot ur phone then and try drocap again. Just one shake is needed.

  5. #35
    Android Jr Member wolvesmandrew's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Will give it a go

    Sent from my X10i using Android.net App

  6. #36
    Super Moderator Droid-Xer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,239
    Thanked
    59 times
    Twitter
    _B0BB0_
    It should work fine after a reboot.

  7. #37
    Android Jr Member wolvesmandrew's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    would it surprise you to hear its exactly the same?

    Sent from my X10i using Android.net App

  8. #38
    Super Moderator Droid-Xer's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,239
    Thanked
    59 times
    Twitter
    _B0BB0_
    Yes it would. Try terminal emulator. Open the app and toys in SU then enter

  9. #39
    Android Jr Member wolvesmandrew's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Maybe this sad excuse for a phone cant actually do anything...

    Sent from my X10i using Android.net App

  10. #40
    Android Jr Member wolvesmandrew's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    uid 10104 not allowed to su

    Sent from my X10i using Android.net App

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Post Pics Taken with Your Phone!
    By wicked in forum Off-Topic Forum
    Replies: 202
    Last Post: 03-11-2016, 01:13 PM
  2. Replies: 44
    Last Post: 03-04-2013, 06:16 PM
  3. Playoff Picks - Post 'em here!
    By danDroid in forum Off-Topic Forum
    Replies: 61
    Last Post: 01-24-2011, 01:57 PM
  4. See a bug? Post it here!
    By Dorian in forum Introductions & Site Assistance
    Replies: 23
    Last Post: 01-16-2011, 06:42 PM
  5. Post your home screen!
    By Epic Forums User in forum Samsung Epic 4G
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2010, 12:29 PM

Search tags for this page

drocap fails to execute

,
uid 10104 android app
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum