Is Froyo2.2 requires 64 bit build environment?

This is a discussion on Is Froyo2.2 requires 64 bit build environment? within the Android Forum forums, part of the Android Discussions category; Hi there, very good to you all, i jus paused while building the Froyo 2.2 version in my Virtual Box, because it cause some compilation ...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Is Froyo2.2 requires 64 bit build environment?

  1. #1
    Android Lurker viki's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2

    Is Froyo2.2 requires 64 bit build environment?



    Hi there,

    very good to you all,

    i jus paused while building the Froyo 2.2 version in my Virtual Box, because it cause some compilation error. I knew from some forums, Froyo 2.2 requires 64 bit build environment. Here i could listed the sufficient data about my environment setups.

    OS: Fedora Core 12
    build environment(PC): 32 bit architecture
    Android Version: Froyo 2.2

    Apologies for my english

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Android Lurker Eagle1967's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Colorado
    Posts
    11
    Thanked
    1 times
    Twitter
    droid1967

    not froyo

    Quote Originally Posted by viki View Post


    Hi there,

    very good to you all,

    i jus paused while building the Froyo 2.2 version in my Virtual Box, because it cause some compilation error. I knew from some forums, Froyo 2.2 requires 64 bit build environment. Here i could listed the sufficient data about my environment setups.

    OS: Fedora Core 12
    build environment(PC): 32 bit architecture
    Android Version: Froyo 2.2

    Apologies for my english
    Hi froyo does not require a 64 bit build environment it can be built on 32 bit. gingerbread source requires 64bit but cm has a commit to make it build on 32bit also.

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-16-2011, 05:48 PM
  2. Samsung Captivate KB1 Froyo build for AT&T leaked [Video]
    By wicked in forum Samsung Captivate
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-2011, 03:46 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 02-09-2011, 03:04 PM
  4. Android does .... Build websites .... Everything
    By probbiethe1 in forum Off-Topic Forum
    Replies: 5
    Last Post: 01-18-2011, 05:10 PM
  5. Logitech Revue Rooted - Requires Hardware Mod
    By danDroid in forum Android News
    Replies: 0
    Last Post: 01-05-2011, 12:54 PM

Search tags for this page

android 64bit build

,
android architecture 64 ou 32
,

android build 64 bit

,

android build 64-bit

,

android for pc 32 bit

,

android froyo build environment

,
android gingerbread build 32-bit
,
build android 64 bit
,

build android 64bit

,
does android require 64 bit os to build
,

froyo2.2

,

gingerbread 64 bit

,

gingerbread 64bit

,
is gingerbread 32 bit or 64 bit
,

only 64-bit build environments are supported beyond froyo/2.2.

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum