PDA

View Full Version : 3G network



Lapeuu
11-04-2011, 10:37 AM
i just got a google android 2.2 on ebay from hong kong.
how do i get on a 3G network in ontario canada?
it is asking for: Name, Device number, APN, User, Password
does anybody know how to get me on the 3G network?
please help
Bill

sherongb
11-04-2011, 12:21 PM
I don't know what carriers are available in your area, or which of them has a 3G network. So I would say to check with the carriers, compare plans and go for it.

Lapeuu
11-10-2011, 10:00 AM
all the providers here say they need to install a sim card for there carrier.
so why can't they just give me the info for the boxes?

SLAG IT!
11-14-2011, 10:04 PM
Because they want money

252chevyboyz
11-15-2011, 12:00 PM
Does your phone have a sim card slot? The carriers around your area should be able to connect you by installing a sim card or by registering your device with their network. Also don't forget you can connect to wifi which is faster than 3G. Hope you can get the problem resolved

Sent from my Liberated D2