PDA

View Full Version : Rebel II SIM - ATT Flipout on Tmobile - help



sweli
12-17-2010, 01:58 PM
Motorola Flipout MB511
Locked on ATT.
Want to use on Tmobile.
Created a Motoblur account via wifi.

Tried two SIM unlock codes that did not work.

I have a Rebel II SIM in it now. Furthest along I got was with firmware 1.3 and mode set to 1.
This boots fine, shows no SIM lock, but signal bars are crossed out.
Go into settings and have it scan networks. It finds ATT and T-mobile.
When I try to connect it tries for a bit, then says that network strength is weak and asks to search again.

I have manually entered an APN, but after entering it, it does not show up in the APN lists, which remains blank??

Do I need to have a data plan for a month to get it to register?

Other ideas?

jmgib
12-18-2010, 07:01 PM
You'll need to unlock the Flipout before you can use it with a T-Mo SIM. The phone is fairly new, and it's possible that there aren't any unlock codes currently available for it.

Does the phone work with an active ATT SIM in it?

sweli
12-18-2010, 11:14 PM
I do not have an active att SIM to try.
I have tried two unlock codes with no luck.

The Rebel II SIM sandwiched with the Tmo SIM is suppose to unlock it.
They have 3 versions of firmware flashes for the Rebel for use on Android devices.

With the newest firmware 1.3 and software setting mode 1, upon boot, the phone does not ask for an unlock code.
Phone does detect tmo and att networks, but can't quite connect to them to register.

What are the correct tmo apn settings for the flipout?

sweli
12-19-2010, 12:40 AM
Everytime I try a new apn and hit save, it disappears, and is not saved??