I think I messed up something

This is a discussion on I think I messed up something within the LG Ally Help forums, part of the LG Ally category; My LG Ally had 3G service earlier, now it just keeps saying 1x. the mode it's in is CDMA 1xRTT. I'm not sure if that's ...

Results 1 to 8 of 8

Thread: I think I messed up something

  1. #1
    Android Lurker Bridgett30's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    18
    My LG Ally had 3G service earlier, now it just keeps saying 1x. the mode it's in is CDMA 1xRTT. I'm not sure if that's the one it's supposed to be in or not, but yeah, I'm not seeing the little 3G come up anymore. If this is not the correct mode, how do I change it? Thanks!!

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Android Enthusiast gtr1000rider's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    277
    Thanked
    1 times
    Are you in the same location as earlier? Maybe the 3G towers went down, it wouldn't be the first time.

  4. #3
    Android Lurker Bridgett30's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    18
    I found what I was looking for....thanks!

  5. #4
    Android Addict Qasar324's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    626
    Bridgett30, please explain what you found in case others have this same inquiry.

  6. #5
    Android Lurker Bridgett30's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    18
    I don't know if it's right, but here's what I did....-Open dial pad and dial *#*#4636#*#* (If Testing menu doesn't come up than click "Call" and it will come up)>Go to Phone information>Scroll down and you'll see preferred network type>click it and switch it to GSM/CDMA auto (PRL)

  7. #6
    Android Junkie allyAndroid's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Ohio
    Posts
    1,413
    Yeah, that's right. I was going to post that but you figured it out on your own.
    Motorola Droid 4

  8. #7
    Android Jr Member khargray's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    55
    Just a question:

    Couldn't this have been handled by:



    -Menu + Settings

    -select Wireless & networks

    -select Mobile networks

    -select Network mode

    -select digital only hybrid





    I'm not a techie.

  9. #8
    Android Lurker Jacob_lgally's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by karenh View Post
    Just a question:

    Couldn't this have been handled by:



    -Menu + Settings

    -select Wireless & networks

    -select Mobile networks

    -select Network mode

    -select digital only hybrid





    I'm not a techie.






    Yep. Lol

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

android preferred network mode
,
change network on my lg ally
,
driod 4 preferred network mode
,
improve lg ally preferred network
,

lg ally network mode

,

lg ally preferred network mode

,
lg ally- what is the preferred network type
,
network mode digital only
,
only 1x working lg ally
,
preferred network mode droid vzw
,

preferred network mode lg ally

,

verizon preferred network mode

,
what are network modes on lg ally
,
what is network mode on my ally
,

what preferred network does a verison ally phone

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum