SD Issues

This is a discussion on SD Issues within the LG Ally Help forums, part of the LG Ally category; I had to get my ally replaced thru insurance... on my first phone i was able to mount my sd card when connected to my ...

Results 1 to 5 of 5

Thread: SD Issues

  1. #1
    Android Lurker gatorman's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    I had to get my ally replaced thru insurance... on my first phone i was able to mount my sd card when connected to my laptop... since i have gotten the refurb it doesnt even give me the option to mount when i plug it in... only charges,,, PLEASE HELP ME OUT!!!

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Android Enthusiast gtr1000rider's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    277
    Thanked
    1 times
    Is USB Debugging checked?

  4. #3
    Android Lurker tucker_lgally's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Manchester, NH
    Posts
    12
    Thanked
    1 times
    Same thing is happeneing to me. Firts phone started having a glitch display, so they sent me a refurb one, and i cant connect it to the computer. Yes i do have USB debugging checked. If anyone has a solution to this, please let us know! I dont want a 3rd one ><




  5. #4
    Android Addict Qasar324's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    626
    USB Debugging should be UN-checked!

  6. #5
    Android Lurker tucker_lgally's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Manchester, NH
    Posts
    12
    Thanked
    1 times
    problem solved! update the USB drivers from the lg forum site!

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Android Forum