Stuff to do with our root access

This is a discussion on Stuff to do with our root access within the Motorola Backflip Development & Hacking forums, part of the Motorola Backflip category; Originally Posted by weasel5i2 I remember seeing a setting in a file (one of the .prop files, if I remember correctly) which pertained to installation ...

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 64

Thread: Stuff to do with our root access

  1. #21
    Junior Member benzilla's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by weasel5i2 View Post
    I remember seeing a setting in a file (one of the .prop files, if I remember correctly) which pertained to installation of non-Market Apps. There was also another setting which removed it from the Settings menus entirely. I'll have to poke around and see if I can find it again.

    Anyone know where ro.secure is stored? Is it in the .prop file in the phone root, or somewhere else maybe?

    --W5i2
    There's a

    /system/default.prop

    and a

    default.prop (in the root dir)

    I haven't looked at them yet, though...

  2. #22
    Junior Member techfury90's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    28
    /default.prop has ro.secure set to 0.

  3. #23
    Senior Member iTylerA's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Riverdale, GA
    Posts
    188
    Mine is set to 1
    What does that do?

    Sent From My Motorola Backflip

  4. #24
    Junior Member uberducky's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by crameep View Post
    I did this seemed to be working fine when i rebooted phone later, its stuck on teh white moto logo screen with blur flashing periodically.
    Confirmed. Dont do it.

  5. #25
    Senior Member iTylerA's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Riverdale, GA
    Posts
    188
    It's been fixed since then. I've already used it and done a nandroid backup

  6. #26
    Member mcpweev's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    53
    Say goodbye to the three buttons under the screen being so darn bright.
    AdjBrightness from the market has an option in it's menu to turn the buttons' lights off. I know where they are, I don't need them on at night, and now when the screen brightness is turned down, I don't have those buttons making it pointless.

    Thanks to BigKitty over at M3 forums for this info.

  7. #27
    Senior Member Emcee's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    171
    Quote Originally Posted by mcpweev View Post
    Say goodbye to the three buttons under the screen being so darn bright.
    AdjBrightness from the market has an option in it's menu to turn the buttons' lights off. I know where they are, I don't need them on at night, and now when the screen brightness is turned down, I don't have those buttons making it pointless.

    Thanks to BigKitty over at M3 forums for this info.
    Nice!

  8. #28
    Senior Member iTylerA's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Riverdale, GA
    Posts
    188
    i want control of the LED. that's what i'm looking for.

  9. #29
    Junior Member cafecivet's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by mcpweev View Post
    Say goodbye to the three buttons under the screen being so darn bright.
    AdjBrightness from the market has an option in it's menu to turn the buttons' lights off. I know where they are, I don't need them on at night, and now when the screen brightness is turned down, I don't have those buttons making it pointless.

    Thanks to BigKitty over at M3 forums for this info.
    Thanks for the tip, that was driving me crazy!

  10. #30
    Member cheddarbob41's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    OKC
    Posts
    69
    what about the "H" network? Would it be able to be modded to use the HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access) network? My Aria has it from cyanogen mod he said it was just an easy mod he built into his rom so think we could do the same on the backflip without the rom part? I love the H network i got up to 6mbit one time when downloading something :D

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

android what to do with root access
,
awesome root stuff
,
backflip com motorola providers settings databases
,
cool root stuff
,
cool stuff to do on android
,
fun things to do with root access
,
info iphoneforum ro loc:us
,
setcpu
,
settings.db android
,
things to do with root access
,
what to do to with root access
,
what to do with android root acces
,

what to do with root access

,
what to do with root access gingerbread
,
what to do with rooted captivate
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum