2.1 Issues

This is a discussion on 2.1 Issues within the Motorola Backflip forums, part of the Motorola Android Phones category; Originally Posted by Dante It should, it has the capacitive touch screen. AT&T I heard has a reputation for taking out everything people want from ...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: 2.1 Issues

  1. #11
    Super Moderator Dorian's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    between 850-1900MHz
    Posts
    885
    Thanked
    71 times
    Twitter
    @Dorian_At_ATT
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    It should, it has the capacitive touch screen. AT&T I heard has a reputation for taking out everything people want from the updates lol.
    Sadly, that's only half of the equation. It has to have a touch controller capable of detecting more than one point (fingertip). From the teardown's that I saw online, no one took detailed enough shots of the motherboard for me to identify what touch controller the BF has.

  2. #12
    Senior Member Con5150's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bronx NY
    Posts
    371
    I can't ever sign in to my youtube account...NEVER

  3. #13
    Member dtowngangsta's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Flint, MI
    Posts
    84
    Quote Originally Posted by Con5150 View Post
    I can't ever sign in to my youtube account...NEVER
    Yeah I can't either. And its annoying. U also can't view a lot of the YouTube vids for some odd reason.

    sent from my Rooted Preclair Backflip via Tapatalk Pro
    [\Marvin the Martian/]:blur:

  4. #14
    Junior Member houhen's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    My issue isn't even getting it loaded.
    I'm stuck at the 'software installation required' step.
    Pretty much taking me through a loop that won't quit.
    Takes me to 'installing Motorola drivers' and continues the same cycle...
    any suggestions, guys?
    Thanks.

  5. #15
    Super Moderator Dorian's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    between 850-1900MHz
    Posts
    885
    Thanked
    71 times
    Twitter
    @Dorian_At_ATT
    Quote Originally Posted by houhen View Post
    My issue isn't even getting it loaded.
    I'm stuck at the 'software installation required' step.
    Pretty much taking me through a loop that won't quit.
    Takes me to 'installing Motorola drivers' and continues the same cycle...
    any suggestions, guys?
    Thanks.
    If you could elaborate on that a bit, maybe I can help. Were you trying to simply upgrade to 2.1 from 1.5, or were you wanting to do a fresh install? And you say you're stuck in a boot loop?

  6. #16
    Super Moderator Dorian's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    between 850-1900MHz
    Posts
    885
    Thanked
    71 times
    Twitter
    @Dorian_At_ATT
    Quote Originally Posted by Con5150 View Post
    I can't ever sign in to my youtube account...NEVER
    Does your YouTube app look like this? If so, signing into YouTube should work flawlessly. If you have that version and still have issues I'll upload you a Froyo or Gingerbread YouTube apk.


  7. #17
    Member dtowngangsta's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Flint, MI
    Posts
    84
    That's how mine looks. After wiping everything on my phone in recovery mode it worked though.

    Sent from my MB300 using Tapatalk
    [\Marvin the Martian/]:blur:

  8. #18
    Senior Member Con5150's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bronx NY
    Posts
    371
    I fixed the problem , kicking myself for not doing this before.......when you click on my account instead of clicking on your user name click ADD ACCOUNT....enter username and email and that was that fixed.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

does the backflip have multitouch

,

google nexus 10 process system not responding

,

lg ally

,

my andrio always say force close or wait

,

process system is not responding

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum