Droid Bionic on AT&T

This is a discussion on Droid Bionic on AT&T within the Motorola Droid Bionic forums, part of the Motorola Android Phones category; I've tried looking around on different forums to find an answer and I've found mixed responses. Some say an unlocked version can work, some say ...

Results 1 to 4 of 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By furbearingmammal

Thread: Droid Bionic on AT&T

  1. #1
    Android Lurker revle's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4

    Droid Bionic on AT&T

    I've tried looking around on different forums to find an answer and I've found mixed responses. Some say an unlocked version can work, some say it can't since it's CDMA only. Can I get a definitive answer?

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Super Moderator/RS furbearingmammal's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Two hours north of Syracuse, NY. Yes, there IS civilization that far north.
    Posts
    3,983
    Thanked
    197 times
    Twitter
    FurryVarmint
    You can't get a CDMA phone to work on AT&T because it's a CDMA phone and AT&T is GSM. The antennas, software, etc, are all different. The Bionic has a SIM card to do LTE, but even Verizon and AT&T's LTE standards are different.

    Your best bet is to get an Atrix/Atrix 2 to work on AT&T.
    UltraDroid likes this.
    DO NOT WRITE IN THIS SPACE
    THIS SPACE INTENTIONALLY LEFT BLANK

  4. #3
    Super Moderator/RS SLAG IT!'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Somewhere on Kamino
    Posts
    2,814
    Thanked
    84 times
    What fbm said. They have some phones that have a sim and work on both cdma and gsm. However, these cdma only work on europes gsm. The radio bands here in the usa do not allow it.

  5. #4
    Android Lurker paviya's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by revle View Post
    I've tried looking around on different forums to find an answer and I've found mixed responses. Some say an unlocked version can work, some say it can't since it's CDMA only. Can I get a definitive answer?
    No it's impossible.AT&T is GSM network.Unlocked GSM mobile only work in GSM network,so you can't able to use CDMA network.Most of the CDMA locked mobile doesn't have sim slot.If you need to unlock your Droid Bionic mobile visit Unlock-zone.com Here you can unlock your mobile using unlock code.It's the best way to unlock your mobile.Hope to help you.
    Last edited by cali; 11-23-2012 at 01:18 PM.

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-26-2011, 06:44 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-05-2011, 10:55 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-17-2011, 08:34 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-22-2011, 10:30 AM
  5. Droid BIONIC -
    By tp76 in forum Motorola Droid Bionic
    Replies: 70
    Last Post: 01-31-2011, 02:36 PM

Search tags for this page

bionic on att
,
can droid bionic be used on at&t
,

can droid bionic be used with at&t

,

droid bionic at&t unlock

,
droid bionic band unlock
,
droid bionic on att
,

droid bionic sim unlock

,
droid bionic unlock for at&t
,
droid bionic unlocked at&t
,
getting droid bionic for at&t
,
how to unlock droid bionic for at&t
,
how to unlock droid bionic verizon
,
motorola droid bionic at&t
,

unlock droid bionic for at&t

,
unlock droid bionic to at&t
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum