double antenna?

This is a discussion on double antenna? within the Motorola Droid X forums, part of the Motorola Android Phones category; Originally Posted by Ubermicro13 Are you a member of Daft Punk? Sent from my DROIDX using Android.net App No, why?...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: double antenna?

  1. #11
    Themer htc(hot-taco-cheese)'s Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    479
    Thanked
    9 times
    Twitter
    hotTACOcheese
    Quote Originally Posted by Ubermicro13 View Post
    Are you a member of Daft Punk?

    Sent from my DROIDX using Android.net App
    No, why?

    There is not much to look at in this signature.

  2. #12
    Super Moderator Dorian's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    between 850-1900MHz
    Posts
    885
    Thanked
    71 times
    Twitter
    @Dorian_At_ATT
    Quote Originally Posted by cruckus View Post
    I can see that that makes since but like I had said I had better signal with different roms then others maybe they put up a new tower by my house but I live in a dead zone but I have great coverage everywhere else
    The actual antennas are only half the equation. There are software algorithms that change from ROM version to ROM version... then you have different radio versions as well.

    Need Assistance? Contact me at dorian@android.net

  3. #13
    Android Lurker cruckus's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanked
    1 times
    Yea but is it possible to change the radios on the x?

  4. #14
    Super Moderator Dorian's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    between 850-1900MHz
    Posts
    885
    Thanked
    71 times
    Twitter
    @Dorian_At_ATT
    Quote Originally Posted by cruckus View Post
    Yea but is it possible to change the radios on the x?
    They're included in OTA updates, as well as version changes... like 2.2 to 2.2 update1. The radio firmware on Motorola's are like the bootloader... non-user changeable, and non-downgradable.

    Need Assistance? Contact me at dorian@android.net

  5. #15
    Android Jr Member Blueduck3285's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Colorado
    Posts
    48
    Thanked
    1 times
    I know this may be a little off the topic but didnt want to create a new thread just for this but, is anyone noticing that wifi and 3G dont play nice. If my 3G goes in and out because I'm in the basement of a giant building, when I do get service my wifi drops, or sometimes ill have service and my wifi seems to kill my service. Any thoughts? Rooted stock rom.

  6. #16
    Android Lurker cruckus's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanked
    1 times
    Well I know with wifi it disables 3g but you'll still have the 1x reception I guess it does it for the reason 3g is just data and with wifi there is no need for you to use 3g coverage also I haven't noticed anything having to do with reception loss with both enabled

  7. #17
    Android Jr Member Blueduck3285's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Colorado
    Posts
    48
    Thanked
    1 times
    Quote Originally Posted by cruckus View Post
    Well I know with wifi it disables 3g but you'll still have the 1x reception I guess it does it for the reason 3g is just data and with wifi there is no need for you to use 3g coverage also I haven't noticed anything having to do with reception loss with both enabled
    I have problems where both will drop out and one will re-enable before the other and work for a bit then drop out again. Its as if my phone is trying to connect to 3g while my wifi is enabled and killing my wifi. I have no problems when my wifi is off. Just seems odd that I cant have wifi up (though I do have the unlimited package from verizon).

  8. #18
    Android Lurker cruckus's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanked
    1 times
    Yea I dunno man maybe the spots where wifi is weak cause the phone to think 3g would be better but I've never experienced what your saying so I can't say for sure

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

android antenna booster app

,
antenna boost for my android
,
antenna booster download for droid x 2
,

boost droid x signal

,
droid x wireless antenna location
,
how can i attach an antenna to my motorola milestone x?
,

how can i get better signal on my motorola milestone x

,
how to increase droid x signal
,
how to increase signal strength on my droid x
,
milestone x antenna location
,

milestone x signal booster

,
motorola milestone x2 antenna
,
software download for antenna booster for androi
,

where's the antenna on milestone x

,
wheres the antenna on milestone x
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum