PixelPipe, anyone else with upload issues on 3G?

This is a discussion on PixelPipe, anyone else with upload issues on 3G? within the Nexus One Application Discussion forums, part of the Nexus One category; Hi all, Me and my friend are having problems uploading images with PixelPipe while on a cellular connection on Vodafone UK. It works OK with ...

Results 1 to 2 of 2

Thread: PixelPipe, anyone else with upload issues on 3G?

  1. #1
    Android Lurker m1bxf's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16

    PixelPipe, anyone else with upload issues on 3G?

    Hi all,

    Me and my friend are having problems uploading images with PixelPipe while on a cellular connection on Vodafone UK. It works OK with Wifi.

    I've tried both Vodafone APNs (internet and wap.vodafone.co.uk) with the same results and that's on 2 Android devices. I used PixelPipe previously on my Nokia N97 with the same SIM card and the internet APN without issue so I can only assume there is a different port being used or something?

    I've tried both PixelPipe Lite and Pro with the same problem.

    There is an open ticket in the PixelPipe Problems uploading using nexus one

    Can anyone help?

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Senior Member Iggy82's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    206
    Mine works fine with 02 3G, took ages of fiddling to get correct settings to work for 02. I'd do some searches online for Vodafone UK settings and try anything you find!

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Android Forum