I have a strange problem.....

This is a discussion on I have a strange problem..... within the Nexus One Development & Hacking forums, part of the Nexus One category; ok so i was on 5.0.5.3 and i'm trying to upgrade to cm6 rc3. i wiped everything and tried to flash on the new korean ...

Results 1 to 10 of 10

Thread: I have a strange problem.....

  1. #1
    Senior Member SubyWill's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    235

    I have a strange problem.....

    ok so i was on 5.0.5.3 and i'm trying to upgrade to cm6 rc3.

    i wiped everything and tried to flash on the new korean 5.08 radio and the regular 4.06 radio. everytime i try to do it, i think it freezes.

    it goes to the android guy outside the box and then back to recovery and says "Formatting CACHE" on the bottom. it stays there and doesn't move! i think it freezes up on that part.

    what can i do? i really want to go to rc3, but i need a new radio
    Rooted Nexus One
    Amon_RA-nexus-v2.0.0
    32.50.00.32U_5.12.00.08 Korean Radio
    Wildmonk's 2.6.35.9_SVS-950mV_CFS_AXI_720p_1152MHz_120210
    MIUI ROM 0.11.26
    SWG V1.2 Theme




    Follow Me On Twitter

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Senior Member blackstar's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    123
    Quote Originally Posted by SubyWill View Post
    ok so i was on 5.0.5.3 and i'm trying to upgrade to cm6 rc3.

    i wiped everything and tried to flash on the new korean 5.08 radio and the regular 4.06 radio. everytime i try to do it, i think it freezes.

    it goes to the android guy outside the box and then back to recovery and says "Formatting CACHE" on the bottom. it stays there and doesn't move! i think it freezes up on that part.

    what can i do? i really want to go to rc3, but i need a new radio

    I noticed that too when I flashed my radio. Believe or not, when you think you're stock on that message, hit the power button(if I remember correctly, you should see options) and the device will reboot and will continue to flash the radio. You should see an "android logo outside the box" with a green arrow. That's how I know it continued to install cause it shows the process progressions.

  4. #3
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    Correct, ignore the formatting cache. Not sure what it is doing. But I proceed on.
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  5. #4
    Senior Member SubyWill's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    235
    ok, ummm.


    now i'm really confused.

    check this out. lol.

    Rooted Nexus One
    Amon_RA-nexus-v2.0.0
    32.50.00.32U_5.12.00.08 Korean Radio
    Wildmonk's 2.6.35.9_SVS-950mV_CFS_AXI_720p_1152MHz_120210
    MIUI ROM 0.11.26
    SWG V1.2 Theme




    Follow Me On Twitter

  6. #5
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    Not sure about that stuff on your pic.

    If you have trouble fixing here, below is another good forum that has helped me and others from this forum.

    See who comes along here for a bit, then join the below forum and post there too.

    Nexus One General - xda-developers



    Ken
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  7. #6
    Senior Member SubyWill's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    235
    Quote Originally Posted by rugmankc View Post
    Not sure about that stuff on your pic.

    If you have trouble fixing here, below is another good forum that has helped me and others from this forum.

    See who comes along here for a bit, then join the below forum and post there too.

    Nexus One General - xda-developers



    Ken
    yeah, i already asked on xda.

    that picture shows that the new radio apparently did get flashed? even though the flashing process went very awkward...... but i'm still on the old rom and what not. my phone is still working fine...

    should i go ahead and flash cm6 rc3 now?
    Rooted Nexus One
    Amon_RA-nexus-v2.0.0
    32.50.00.32U_5.12.00.08 Korean Radio
    Wildmonk's 2.6.35.9_SVS-950mV_CFS_AXI_720p_1152MHz_120210
    MIUI ROM 0.11.26
    SWG V1.2 Theme




    Follow Me On Twitter

  8. #7
    Senior Member Sheanzy_nexusone's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    548
    Suby, I would flash RC3. There is really no reason not to. RC3 finally packs 720p and is very stable.

    Keep the 4. version radio. Speeds are great and I see no reason to really update the radio, even if speeds are a bit better. It's tempting but flash RC3 and you will be pleased with your speeds.


    --> Ne:nexusx:uS One ROOTED

    --> ...a Gingerbread ROM




    - Our handicapped puppy -

    *Follow me on Twitter



    EASY ROOT + CUSTOM KERNEL FLASHING INSTRUCTIONS ----> HERE

  9. #8
    Senior Member SubyWill's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    235
    Quote Originally Posted by Sheanzy View Post
    Suby, I would flash RC3. There is really no reason not to. RC3 finally packs 720p and is very stable.

    Keep the 4. version radio. Speeds are great and I see no reason to really update the radio, even if speeds are a bit better. It's tempting but flash RC3 and you will be pleased with your speeds.
    i did, and all is well!
    :nexusx:
    Rooted Nexus One
    Amon_RA-nexus-v2.0.0
    32.50.00.32U_5.12.00.08 Korean Radio
    Wildmonk's 2.6.35.9_SVS-950mV_CFS_AXI_720p_1152MHz_120210
    MIUI ROM 0.11.26
    SWG V1.2 Theme




    Follow Me On Twitter

  10. #9
    Senior Member Sheanzy_nexusone's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    548
    Quote Originally Posted by SubyWill View Post
    Quote Originally Posted by Sheanzy View Post
    Suby, I would flash RC3. There is really no reason not to. RC3 finally packs 720p and is very stable.

    Keep the 4. version radio. Speeds are great and I see no reason to really update the radio, even if speeds are a bit better. It's tempting but flash RC3 and you will be pleased with your speeds.
    i did, and all is well!
    :nexusx:
    Are you running CM6 RC3 stock Kernel? If so,you should shoot a video in 720p and let us know the FPS that you shot it in. You can just right click the video and click Properties and find out.

    BTW, the 720p is purrrrttyyy .


    --> Ne:nexusx:uS One ROOTED

    --> ...a Gingerbread ROM




    - Our handicapped puppy -

    *Follow me on Twitter



    EASY ROOT + CUSTOM KERNEL FLASHING INSTRUCTIONS ----> HERE

  11. #10
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    Quote Originally Posted by SubyWill View Post
    Quote Originally Posted by rugmankc View Post
    Not sure about that stuff on your pic.

    If you have trouble fixing here, below is another good forum that has helped me and others from this forum.

    See who comes along here for a bit, then join the below forum and post there too.

    Nexus One General - xda-developers



    Ken
    yeah, i already asked on xda.

    that picture shows that the new radio apparently did get flashed? even though the flashing process went very awkward...... but i'm still on the old rom and what not. my phone is still working fine...

    should i go ahead and flash cm6 rc3 now?
    Yea--I agree with what Sheanzy said, just had to get a shower and he beat me to it.

    Enjoy
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

formatting /cache freeze

,

freeze on formatting /cache

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum