[ROM] eViL's NXSense v.1.15 - 720p, BT, FM, Hotspots, Kitchen Sink

This is a discussion on [ROM] eViL's NXSense v.1.15 - 720p, BT, FM, Hotspots, Kitchen Sink within the Nexus One Development & Hacking forums, part of the Nexus One category; Originally Posted by judeeg Originally Posted by rugmankc Sorry guys, Spent w/e in hospital. All ok, or as good as it gets at 60 with ...

Page 15 of 40 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 141 to 150 of 391

Thread: [ROM] eViL's NXSense v.1.15 - 720p, BT, FM, Hotspots, Kitchen Sink

  1. #141
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    Quote Originally Posted by judeeg View Post
    Quote Originally Posted by rugmankc View Post
    Sorry guys,


    Spent w/e in hospital. All ok, or as good as it gets at 60 with the health of a 90 year old.

    Tron is sharp, just haven't had time to play with it. Don't like only two stock ring tones with eVil. But will work that out.



    Ken

    Oh my gosh Ken! How are you doing now? So sorry to hear this... Are you ok?

    Thanks Judee,

    I am fine, going to have some ENT testing, but all wiil work out fine.



    Ken
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  2. #142
    Administrator WERA689's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Metro Atlanta
    Posts
    2,418
    Thanked
    55 times
    Sorry to hear of your illness, Ken. I hope all will be well soon. Keep us posted, ok?

  3. #143
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    Thanks WERA689 and everyone,



    Survived a major heart attack and open back surgey with rods and screws. This will be easy.

    My current project is: I have some custom ringtones in Menu/Settings/Sound/Phone Ringtone that don't show on the sd or root explorer. I put them on phone thru a ringtone app and convering with iTunes. They don't even have the right song tied to the title. Almost like they multi duplicated.

    Trying to figure out how I delete them. My guess is I can't unless I restore. Luckily I did a bu on the 18th and was in the hospital right after that. So it is fresh.
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  4. #144
    Senior Member nickshertzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    350
    Quote Originally Posted by rugmankc View Post
    Survived a major heart attack and open back surgey with rods and screws. This will be easy.
    Sorry to hear this. Long and hard road to recovery. Get well soon!

  5. #145
    Senior Member nickshertzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    350
    eViL has dropped 1.19.1 and it includes the updated GApps and working quickoffice. I'm flashing Amon_RA to try and partition EXT3 (instead of EXT2) and see if I get any better performance with A2SD. Supposedly, there may be some battery life savings when using EXT3 file structure.

  6. #146
    Senior Member nickshertzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    350
    Ok... so I am late to the party! 1.18 was working great for me with terrific battery life and everything working as expected. Hopefully I won't have too much trouble with 1.19.1, but it looks like there might be some tweaking to do, might go back to 1.18 if I need.

    I did successfully change my partition to EXT3 using Amon_RA and then flashed back to ClockworkMod. Here is what I did:


    Backup SD Card
    Backup ROM
    Flash Alternate Recovery
    (ROM Manager Features will be unavailable: OK)

    Power - Reboot - Recovery
    Build RA-nexus-v1.7.0.1
    -Partition sdcard
    -SD:ext2 to ext3
    "Upgrade ext2 to ext3
    Press trackball to confirm,
    any other key to abort."
    Upgrading ext2 to ext3: .......... (about 30 seconds)
    Ext upgrade complete!
    Reboot system now

    SD Card was NOT wiped!

    ROM Manager - Flash ClockworkMod Recovery

  7. #147
    Senior Member nickshertzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    350

  8. #148
    Senior Member dragongunner's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    504
    Hey Nick,

    What are your setcpu settings if I can ask? I noticed that when I was running v1.18 I set everything to performance and began to get some force closes. Also have you changed your vmheap size from 32 to 24? I honestly think this is when v1.18 began to crap out on me.

    Oh and is there any way to get v1.17 now that a higher version is out? Might want to try that version if I can get my hands on it.

    Have a good day.
    Rooted One Click Method 8/11/10
    Unlocked Bootloader 11/11/10
    Rom: CM7 RC1 w/ Honeybread theme

    Aut Viam Inveniam Aut Faciam
    (I'll either find a way or make one)

    DragonGunner

  9. #149
    Junior Member du_bhai420's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    20
    So I did a clean install of 1.18. This time flashlight worked.

    Ran then a2sd commands and that worked as well.

    From the market, Terminal Emulator by ZTA Technologies, Inc Version 1.0 still force closed when I tried to open.

    However, Android Terminal Emulator in the market by Jack Palevich Version 1.0.17 worked like a charm.

    Still no SetCPU and the changelog at xda reads:

    Kernel with older wifi but without cpu idle pm

    Maybe thats why?

    Also, it says gapps included, but a lot of google apps like Voice and Maps are missing. Am I only seeing this?

    Dunno, if I should flash 1.19.1, or go to 1.17 and then 1.19.1?

  10. #150
    Senior Member nickshertzer's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    350
    Quote Originally Posted by dragongunner View Post
    Hey Nick,

    What are your setcpu settings if I can ask? I noticed that when I was running v1.18 I set everything to performance and began to get some force closes. Also have you changed your vmheap size from 32 to 24? I honestly think this is when v1.18 began to crap out on me.

    Oh and is there any way to get v1.17 now that a higher version is out? Might want to try that version if I can get my hands on it.

    Have a good day.
    SetCPU settings are stock default from eViL. See screen shots here:
    eViL NXSense - a set on Flickr

    Dalvik Heap(MB)-[*] 24m

    I screwed up somewhere when flashing 1.19.1 as my exchange account just keeps syncing and syncing, draining battery in the process. Also, now I have the Froyo lockscreen (with the slide to unlock, slide to silence) which the eViL forum says isn't possible on a Sense ROM because of how intergrated the lock screen is to Sense! :rofl3:

    I might be looking at a reflash again this afternoon.

Page 15 of 40 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

@picme-sas.com
,
c-rom v7.1 addons
,
com.koushikdutta rommanager v1.5
,
cyanogen fm radio apk froyo 2.2
,
download stock rom mini evil tron legacy
,
evil d 1.14 sense ui rom installing
,
evil operator apk
,
kitchensink v rom
,
mms apk tron legacy evil
,
rom evil nexus one
,
v.2.0.2.6 rom manager clockworkmod apk
,

where to download kitchen sink rom

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum