can i connect my phone thru my laptop on network ?

This is a discussion on can i connect my phone thru my laptop on network ? within the Nexus One Development & Hacking forums, part of the Nexus One category; Experts ! i have rooted N1. at my work , i dont have good data network. and we dont have wifi at work. is there ...

Results 1 to 7 of 7

Thread: can i connect my phone thru my laptop on network ?

  1. #1
    Member jigsb's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    56

    Question can i connect my phone thru my laptop on network ?

    Experts !
    i have rooted N1.
    at my work , i dont have good data network. and we dont have wifi at work.
    is there any way i can connect my N1 to laptop and thru laptop's LAN i can use internet and go on market ?

    Please help

    thanks

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    I've never tryied this miself because I always have WI-FI available but this might work for you http://www.nexusoneforum.net/forum/n...our-phone.html

  4. #3
    Member jigsb's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    56

    Question

    I think , it only works with win 7.
    i am using XP. any idea how to do with XP ?

    as its my work laptop and we have XP installed on it.

  5. #4
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    No I have no other ideas than that sorry

  6. #5
    Android Lurker danger-rat's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    0
    I just Googled "xp wifi hotspot"
    http://www.brighthub.com/computing/w...cles/7785.aspx

    Sent from my Nexus One using Tapatalk

  7. #6
    Junior Member rahulras1993's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    20
    Hi

    You might want to try Connectify - Turn your Windows 7 laptop into a Wi-Fi Hotspot

    However I hope you are running Windows 7

    Good Luck!

  8. #7
    Junior Member rahulras1993's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    20
    Oh nvm didn't see the post above . I don't think theres a way to connect without W7

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Android Forum