Cyanogen Mods

This is a discussion on Cyanogen Mods within the Nexus One Development & Hacking forums, part of the Nexus One category; The famous Android Moder, Cyanogen is working diligently on a powerful ROM for the Nexus. It is currently in Beta 3. If you are brave, ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Cyanogen Mods

  1. #1
    Member gr8gorilla's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    71

    Cyanogen Mods

    The famous Android Moder, Cyanogen is working diligently on a powerful ROM for the Nexus. It is currently in Beta 3. If you are brave, capable of reading, and don't mind voiding your warranty you can try the new Goodies. Here is a link to the XDA developers forum where the stuff is posted.

    On a side note, I fully plan on rooting but have not yet. I will wait until the Cyanogen build is stable. That is just a personal preference. Feel free to take control of your own device and make it yours.

    Cyanogen MOD for Nexus One!
    :nexusx:Proud new owner of Nexus One as of 1/11/10
    Unlocked Rooted
    Amon-RA recovery v1.7.0(Cyanogen Mod Version)
    Cyanogen Mod LATEST! (Beta or Stable)
    Baked In MoDaCo's Kitchen!
    NexTHEME
    Helix Launcher2
    16GB Class 6 MicroSD

    Twitter @Gr8gorilla

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Junior Member binary's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8
    yeah, it amazing, phone is not even a month old and already the mod community is great

  4. #3
    Senior Member xPatriicK's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    484
    I rooted my N1 12 hours ago and flashed the CyanogenMod 5.0 beta 3
    I made a Benchmark with BenachmarkPi after and "just" got a 2700, same with the default ROM, lol.
    on the benchmarkpi site they got around 1000 with the beta 2? Why?
    Edit // it's because of JIT which has been removed
    Follow me on Twitter @xPatriick
    Feel free to buy me a beer if I helped you
    This is what I use on my Nexus One (ROM, Kernel, special Apps)

  5. #4
    Junior Member ModLeach's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    7
    I've got the Beta 3. Seems very stable. Additional features are nice... especially tethering. Phones a little bit faster as well...

  6. #5
    Senior Member xPatriicK's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    484
    beta 4 is out.
    Really fast and 200MB more free RAM
    Follow me on Twitter @xPatriick
    Feel free to buy me a beer if I helped you
    This is what I use on my Nexus One (ROM, Kernel, special Apps)

  7. #6
    Junior Member ModLeach's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by xPatriicK View Post
    beta 4 is out.
    Really fast and 200MB more free RAM
    Yep. Got it this morning. Pretty cool.

  8. #7
    Member gr8gorilla's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    71
    I have been up and the down the road of Moding since my last post.
    There is a great Home screen Loader mod that auto-rotates the home screen to landscape mode. Try it out!
    :nexusx:Proud new owner of Nexus One as of 1/11/10
    Unlocked Rooted
    Amon-RA recovery v1.7.0(Cyanogen Mod Version)
    Cyanogen Mod LATEST! (Beta or Stable)
    Baked In MoDaCo's Kitchen!
    NexTHEME
    Helix Launcher2
    16GB Class 6 MicroSD

    Twitter @Gr8gorilla

  9. #8
    Junior Member anti4trust's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12

    Question Radio Image

    Hey, I just installed the cyanogen mod last night using this ( Full Update Guide - Nexus One Firmware to CyanogenMod - CyanogenMod Wiki ) wiki tutorial. I was looking at the xda forums page ( [ROM] CyanogenMod 5.0 for Nexus One (EXPERIMENTAL) [02/02/2010 / 5.0-beta4] - xda-developers ) and had a question, no where in the wiki did it say anything about the radio image. Do I need it? and can I install it now that I've gone through that tutorial or is there a certain way that I have to install it (order wise). Thanks in advance

  10. #9
    Member DocSnyd3r's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    32
    I installed it via "fastboot flash radio radio-ERE27.img".

  11. #10
    Junior Member anti4trust's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    thanks, went ahead and flashed the radio image. Got another question, anyone else having the problem of get a few bars to no bars when 3g is turned on, and full bars when 2g is turned on (3g off)? I tried several areas in my house, where i didn't move the phone and tried it, same results.

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Android Forum