No Service, Any ideas??

This is a discussion on No Service, Any ideas?? within the Nexus One Tech Issues / Bug Reports forums, part of the Nexus One category; Got a problem, not sure how big or little it might be to fix. I just got a Nexus One, i put my Sim card ...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: No Service, Any ideas??

  1. #1
    Junior Member Xanth's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22

    No Service, Any ideas??

    Got a problem, not sure how big or little it might be to fix. I just got a Nexus One, i put my Sim card from my CliqXT in it and i get "No Service" in the screen. I know it works cause i can put the sim back in to my phone and i have service like normal. I got the phone used.

    Heres the Info i know about the phone

    Android 2.2

    Baseband version 32.36.00.28u_4.06.00.12_7

    Kernel Version 2.6.32.9-227227-gdc98b0d
    android-build@apa26#1

    Build Number
    FRF91



    I have Tmobile, Unlimited plan for android.



    Any help would be of Greatly appreciated.

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Junior Member Xanth's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    ok, i tried to set the network to Tmobile, but i cannot see any networks.

  4. #3
    Android Lurker maris's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    0
    You might want to try a different SIM just to be sure.

  5. #4
    Junior Member Xanth's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    Sim is fine, works fine in G1, and my Cliq XT.

  6. #5
    Senior Member Luq07's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    149
    *#*#4636#*#* See what the phone settings are. Set to WCDMA preferred. Make sure the Radio is on and hit the menu key and make sure you've enabled the data. Also make sure you have the T-Mobile APN chosen on the phone.

  7. #6
    Junior Member Xanth's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    Yes I have TMobile chosen. i don't see anything that says WCDMA on the phone.

  8. #7
    Junior Member Xanth's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    I can connect WiFi now. Im slowly fixing this thing. LOL

  9. #8
    Senior Member jonno2k's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    362
    And it's a TMobile N1 (not AT&T)?

  10. #9
    Junior Member Beer Goggles's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Xanth View Post
    Yes I have TMobile chosen. i don't see anything that says WCDMA on the phone.
    Select "Phone Information" and scroll down a ways....

  11. #10
    Junior Member Xanth's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    22
    humm, how would i know. I did find a setting in it that said Tmoble. nothing that says ATT. If it is ATT N1, how can i fix so i can use Tmo?

Page 1 of 3 123 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

android service state out of service

,
android sim radio off
,
galaxy nexus service state radio off
,
how to do radio off network error vivo y51
,
how to service state radio off vivo y51
,
nexus 4 has no service
,
nexus 4 service state radio off
,
no service states radio off
,
note 2 service state out of service
,
service state on phone radio off
,
service state out of service
,

service state radio off

,

service state radio off android

,
sim no service nexus 5
,
what is iemisv in networks
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum