Browser doesn't display secured pages. They are all blank

This is a discussion on Browser doesn't display secured pages. They are all blank within the Nexus One Tech Issues / Bug Reports forums, part of the Nexus One category; Hey everyone I tried to find a similar thread on this forum concerning my problem, but I didn't find anything. Essentially, what happens is when ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Browser doesn't display secured pages. They are all blank

  1. #1
    Junior Member Yurity's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7

    Browser doesn't display secured pages. They are all blank

    Hey everyone

    I tried to find a similar thread on this forum concerning my problem, but I didn't find anything.

    Essentially, what happens is when I try to access a certain page on the net from my Nexus One, the page seems to have loaded, but there is nothing on it - it is blank. I try to refresh, but nothing helps. I found that it happens to me mostly when I try to access a secured page

    Please, if anyone knows what I am talking about, let me know how to solve it. Maybe there is a certain patch I need to download or chenge something in the settings.

    Thank You.

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    No I don't think it would be something with settings because why would anyone want to block access to secured websites it would be a useless setting I would try clearing cache and data if I were you.

  4. #3
    Junior Member Yurity's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Thanks, Dude Random, I tried to clear my cache and even my browsing history and it is still the same. It is kind of weird, my gf (one of my converts from Iphone) has HTC desire and she doesn't have this problem. I tried searching the net and I can't find anything like this.

    BTW did you get your Nexus unlocked to have it with FIDO ? I really hated leaving FIDO, but they had nothing to offer in terms of Android

  5. #4
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    In that case I would try downloading another browser from the market and see what you get, if I had to suggest one I would say dolphin.

    And No you don't need to get it unlocked to work on fido, nexus phones are unlocked by default so your safe. The only thing though since your on videotron I would suggest using the passimg method to get videotron's ROM off your phone (weather you switch carriers or not), plus if you do that you can get gingerbread now. The only downside about it is that it will wipe your phone which could actually fix your problem.

  6. #5
    Android Lurker danger-rat's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    0
    Can you give an example of a web page that doesn't render correctly?

    Sent from my Nexus One using Tapatalk

  7. #6
    Android Lurker iPeck's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Laval, Qc
    Posts
    3
    Just set the proxy to blank in the apn. I had the same issue.

    Wireless n networks----->>>mobile network------>>>>acess point name----->>>>proxy : leave blank

    Https will load afterward

    Everyone with videotron had this issue with default browser and default videotron proxy setting. Blank it and youll be good to go

    And yes, get off that videotron tweaked rom, youll even get a better network and call signals

    Posted from my sweet Nexus One on GB via Hit'n'Yak

  8. #7
    Junior Member Yurity's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7

    Thank You

    Danger-rat, Basicaly it was any https website, the easiest example would be something like a facebook log in page

    iPeck, thank you, man, I can't believe it was so simple !! It works like magic. One question though, what do you mean getting rid of the Videotron rom. Are you speaking of rooting the phone ? Would it not cancel my warranty ?
    I wouldn't want to lose it because I had a power button issue I had to bring it for an exchange. Now I have a different problem - I put in my existing google account in my new phone - it was able to get me all of my apps back, but the contacts are not syncing. If I go to settings - accounts & sync - my google account says ''sync is off' I am not able to turn the sync on. If I click on it and press settings, I'm able to chose it to sync, but it does not. Can anyone help me with that please ?

  9. #8
    Android Lurker iPeck's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Laval, Qc
    Posts
    3
    Simply replacing the 2.2 version of videotron OS (cuz its tweaked (no google updates) and weaken the signals you receive) by an official stock google 2.2. No need to root the phone or unlocking boot so its warranty safe. Simply download the stock 2.2 frg33 from shipped-roms.com (under nexus one tab (passio), rename it : update.zip, place it on your sd and reboot your in recovery (hold vol- while powering the phone) the phone will detect the file and install it. Then youll be free

    Posted from my sweet Nexus One on GB via Hit'n'Yak

  10. #9
    Junior Member Yurity's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Thanks, iPeck, I will definitely try it

  11. #10
    Android Lurker iPeck's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Laval, Qc
    Posts
    3
    My pleasure, if anything else, dont be shy

    Posted from my sweet Nexus One on GB via Hit'n'Yak

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

android cannot access https
,
android moblie sites appear blank
,
android websites blank
,
browser doesnt display
,

cannot access https sites android

,

cannot access https sites android tablet

,

cannot open https sites on android

,
cant access certain websites android
,

my browser appears blank on my nexus

,
problem with blank web pages android
,
some sites appear blank on my android
,
some sites in my android appears blank
,

tablet doesn't access secure websites

,
why does a website appear blank android
,
why doesn't my android browser load certain pages
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum