Unable to Connect

This is a discussion on Unable to Connect within the Nexus One Tech Issues / Bug Reports forums, part of the Nexus One category; I have an unlimited data plan with Tmo and today I am unable to connect to mobile web. It keeps telling me I need a ...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Unable to Connect

  1. #1
    Super Moderator sliceburgslim's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ohio
    Posts
    66
    Thanked
    14 times

    Unable to Connect

    I have an unlimited data plan with Tmo and today I am unable to connect to mobile web. It keeps telling me I need a webconnect plan to access the web. I have an unlimited data plan. Worked fine yesterday. Anyone else experiencing this issue?

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Junior Member benjamin__nexusone's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    24
    Apparently everyone with an N1 is experiencing the same issue. I just called HTC and they told me it's a nationwide outage for N1 data right now.

  4. #3
    Member nailedtonothing's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    34
    yep, data outage, tmob's google server is down. said it's going to be a couple of hours, been out since around 3am EST.

  5. #4
    Senior Member supsandroid's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    190
    you guys have the android web enabled right. not the same as regular unlimited web

  6. #5
    Senior Member supsandroid's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    190
    double post

  7. #6
    Member nailedtonothing's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    34
    yeah, have the android data plan. this is a widespread problem with all N1's on t-mobile. there is a thread on xda forums about it as well as t-mob's website forums. seems as though no one has an answer to this problem yet or when it will be fixed. just got to sit back and wait for a solution.

  8. #7
    Junior Member mikegaudiello's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Count me in for the outage as well. Called T-Mo about it, they said no outage reported at about 8:30am EST. Dunno, I guess we can only wait it out. Phone and SMS are still working for me.

  9. #8
    Member pwoz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    65
    My N1 is out as well. TMO in NJ.

  10. #9
    Junior Member anandrshah@gmail.com's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    I am having same issue..ATLANTA. I was on Tzone and all was workign well till last night. I hope TMO havent locked out the ports etc..

  11. #10
    Member nailedtonothing's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    34
    seems as though tmobile is responsible for this problem, although they keep trying to push the blame on htc.

Page 1 of 3 123 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Cursor Randomly Jumps
    By G2 Forum User in forum HTC G2
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2010, 06:53 AM
  2. Epic 4G launches August 31 for $249
    By DF Member in forum Samsung Epic 4G
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2010, 09:59 PM

Search tags for this page

android unable to connect to google

,
android unabled to connect to google
,
nexus 7 unable to connect mobile data
,
one note for android unable to connect
,
ouya not connecting to url
,
ouya unable to connect
,
unable to connect to android nexus 7
,
vx570 reports unable to connect
,
warframe nexus unable to connzct
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum