localising nexus one to the UK

This is a discussion on localising nexus one to the UK within the Nexus One Tech Issues / Bug Reports forums, part of the Nexus One category; I've had a look but I can't see any obvious threads on this. I pretty happy with my nexus one, but there's a couple of ...

Results 1 to 7 of 7

Thread: localising nexus one to the UK

  1. #1
    Member greg_nexusone's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    39

    localising nexus one to the UK

    I've had a look but I can't see any obvious threads on this.

    I pretty happy with my nexus one, but there's a couple of minor annoyances.

    1) The default search app uses google.com, this provides UScentric results compared with google.co.uk
    2) The news and weather widget mostly shows US news stories, and even after adding a "UK" tab, it still sources the news from american sites.

    Is there a way to change these?


    Also slightly OT, is there a good RSS reader, that integrates with the browser to make it easier to add feeds?


    cheers

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Senior Member Bishop6's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    937
    My understanding from what I'm hearing from the European side of the world; on this forum, it is a common complaint about the Nexus.

    Don't know of any solution as yet.

  4. #3
    Member GazzaK's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    47
    the news and weather app *was* pulling down UK news, untill last week and something went *pop* and stopped that, google are aware and it's probably a google server issue, which will hopefully be fixed shortly.... zzz

  5. #4
    Junior Member petetheoldmanse's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4

    UK News

    I noticed that it stopped pulling UK news as well. I have recently been in the US for two weeks and it was great to pick up UK news feeds there - now they've gone.
    Definitely a bug. How does it get reported to Google?

  6. #5
    Member GazzaK's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    47
    and now (for me) the news is UK localised again, woooot

  7. #6
    Member strictly86's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    30
    yeah the UK news is working again, since today it seems

  8. #7
    Junior Member petetheoldmanse's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4

    UK News Feeds

    And for me. Great.

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Android Forum