froyo available now??

This is a discussion on froyo available now?? within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; Originally Posted by Syntax323 Fudge. Everything updated fine, now the Nexus one animated logo has been going forever to boot up. Did this just brick ...

Page 10 of 41 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 91 to 100 of 407

Thread: froyo available now??

  1. #91
    Senior Member lrsone's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    131
    Quote Originally Posted by Syntax323 View Post
    Fudge. Everything updated fine, now the Nexus one animated logo has been going forever to boot up.

    Did this just brick my phone...
    Nope happened to me be patient, it'll load up

  2. #92
    Senior Member number 9's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    114
    Quote Originally Posted by lrsone View Post
    Quote Originally Posted by Syntax323 View Post
    Fudge. Everything updated fine, now the Nexus one animated logo has been going forever to boot up.

    Did this just brick my phone...
    Nope happened to me be patient, it'll load up

    Same here....give it time!!

  3. #93
    Senior Member Syntax323's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    230
    Finally on.

    The messaging app changed. Background is white, used to be black...

  4. #94
    Senior Member number 9's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    114
    Flash. IS working...played a game, and watching swaim right now!

  5. #95
    Super Moderator sliceburgslim's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ohio
    Posts
    66
    Thanked
    14 times
    You need to Download Flash. Its not Baked into Froyo
    [PHONE] Nexus 4

    [ROM] CM11 Nightlies

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    [TABLET] Nexus 7

    [ROM] CM11 Nightlies

  6. #96
    Senior Member Syntax323's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    230
    Quote Originally Posted by number 9 View Post
    Flash. IS working...played a game, and watching swaim right now!
    On what site? Some flash sites aren't working for me.

  7. #97
    Junior Member ukwildcats11's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    15
    So to update this manually you must download the file to your PC and save it to your sdcard via the micro USB correct?

    No way to do this with the phone only?

  8. #98
    Senior Member RalphieSpeaks's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    128
    i downloaded and changed the name to update zip but didnt work. astro shows it under sd downloads. do i have to move it somewhere else?

  9. #99
    Senior Member rioja's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    741
    Quote Originally Posted by Syntax323 View Post
    Quote Originally Posted by number 9 View Post
    Flash. IS working...played a game, and watching swaim right now!
    On what site? Some flash sites aren't working for me.
    Go here Adobe - Adobe Flash Player

    FROM YOUR PHONE, NOT YOUR COMPUTER!

  10. #100
    Senior Member Syntax323's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    230
    Quote Originally Posted by rioja View Post
    Quote Originally Posted by Syntax323 View Post
    Quote Originally Posted by number 9 View Post
    Flash. IS working...played a game, and watching swaim right now!
    On what site? Some flash sites aren't working for me.
    Go here Adobe - Adobe Flash Player

    FROM YOUR PHONE, NOT YOUR COMPUTER!
    I love you.

Page 10 of 41 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Android Forum