froyo available now??

This is a discussion on froyo available now?? within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; Originally Posted by Sooner Magic And you are seeing this by going to Settings>SD card & phone storage>Internal phone storage>Available space? I saw it in ...

Page 18 of 41 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 171 to 180 of 407

Thread: froyo available now??

  1. #171
    Android Addict alphawave7's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    609
    Thanked
    62 times
    Quote Originally Posted by Sooner Magic View Post
    And you are seeing this by going to Settings>SD card & phone storage>Internal phone storage>Available space?
    I saw it in my Taskiller widget, which reports available memory.

  2. #172
    Member InS0mNiAc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    72
    Quote Originally Posted by Sooner Magic View Post
    And you are seeing this by going to Settings>SD card & phone storage>Internal phone storage>Available space?
    In the stock settings I see about 50 megs...in taskkiller I see 250 :D

  3. #173
    Senior Member RalphieSpeaks's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    128
    finally got it to work.....woohoo.....now what to do first?????

    also miss the nexus mod black background

  4. #174
    Junior Member onewoman74's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    I'm watching Glee on Megavideo!!

  5. #175
    Senior Member rioja's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    741
    I'm just thrilled with Froyo so far

    And SetCPU is still working like a charm!!

  6. #176
    Member ThatGuy88's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    94
    Quote Originally Posted by Floydsox View Post
    Quote Originally Posted by ThatGuy88 View Post
    Quote Originally Posted by lrsone View Post

    My HTC MOD keyboard gets a force close all the time.
    I've tried all keyboards and nothing is working except the stock Android keyboard. My antivirus software is also force closing, everything else is working SMOOTH though.
    My Swype keyboard DOES WORK with this. I have version 1.25.16.5612.t100
    I don't know what version I have, I'm using the beta released a while back.

  7. #177
    Junior Member Sooner Magic's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5
    Seeing the same as you guys...Odd that the stock numbers are different than Task killer.

    Ideas on when we can move apps to the SD card? Waiting on developers?

  8. #178
    Senior Member rioja's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    741
    Integrated Exchange calendar is AWESOME!!

  9. #179
    Android Lurker Snickolaz's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    1

    Re: froyo available now??

    Screwed by AT&T again... anybody find the update for the At&t version?

    Sent from my Nexus One using Tapatalk

  10. #180
    Senior Member N1David's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    866
    For everyone installing this...what will happen when the released is pushed to your phone?

Page 18 of 41 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Android Forum