Change the User Agent on an Android Phone

This is a discussion on Change the User Agent on an Android Phone within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; Want to see the iPhone or full desktop version of a web page that keeps trying to shoehorn you into an Android theme? You can ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Change the User Agent on an Android Phone

  1. #1
    Android Lurker jameskevin's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    0

    Exclamation Change the User Agent on an Android Phone



    Want to see the iPhone or full desktop version of a web page that keeps trying to shoehorn you into an Android theme? You can change how your browser identifies itself with a quick settings tweak.

    This tip has been making the rounds lately—mostly because, at one brief moment, it allowed for watching Hulu videos on a Flash-enabled Android 2.2 phone. Hulu has since blocked streaming access to its goods on Android phones specifically, though we'll post a work-around if it appears. In the meantime, the tip on changing your Browser user agent string is a good one to know.

    Open your browser, enter about:debug into the address bar, then hit the "Go" button on your keyboard—don't tap the search/URL suggestion that comes up. You'll notice that the browser now does, well, nothing. But hit your Menu key, choose the "More" option, then select Settings. Scroll down some, and you'll see a new collection of advanced options there, including a "UAString" option. Click that, then choose between Android, desktop, or Iphone user strings to change what browser web sites think you're visiting with.

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Senior Member N1David's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    866
    Hulu has blocked access to android phones? Why would they do that I wonder.

  4. #3
    Senior Member fiercefire's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    169
    Quote Originally Posted by N1David View Post
    Hulu has blocked access to android phones? Why would they do that I wonder.
    So they can charge for the app they are developing. I hate to quote other forums, so I'll let you all google search the Hulu app.


    P.S., There are better sites than Hulu

  5. #4
    Senior Member N1David's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    866
    Quote Originally Posted by fiercefire View Post
    Quote Originally Posted by N1David View Post
    Hulu has blocked access to android phones? Why would they do that I wonder.
    So they can charge for the app they are developing. I hate to quote other forums, so I'll let you all google search the Hulu app.


    P.S., There are better sites than Hulu
    Ah, ok. I saw that in the market last night and wondered why anyone would pay for a book mark. Now that question has been answered.

  6. #5
    Junior Member Jeff Taylor's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    [quote=fiercefire;52576]
    Quote Originally Posted by N1David View Post


    P.S., There are better sites than Hulu
    Please, do tell???

  7. #6
    Senior Member fiercefire's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    169
    'Project Free TV'

    ^ is one I use for hard to find stuff.

    I can't test it on my N1 because I don't have Froyo yet, but I use it at home.

  8. #7
    Android Lurker jameskevin's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    0
    Quote Originally Posted by fiercefire View Post
    'Project Free TV'

    ^ is one I use for hard to find stuff.

    I can't test it on my N1 because I don't have Froyo yet, but I use it at home.
    then manual update it

  9. #8
    Senior Member fiercefire's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    169
    On the ATT version and not willing to root. Otherwise I would

  10. #9
    Member ithc42's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    48
    I have tried to access the uasettings using the steps mentioned above and to no avail. I do not get an option to set the UA settings after going through the about:debug-go-more-settings etc. I have a stock browser and am running 2.2. I cannot imagine why I have no setting for the UA that everyone else has access to. Any one have any suggestions or information?

  11. #10
    Senior Member johnny cizzle's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    561
    I also use project free tv
    If I had to name my greatest strength, I guess it would be my humility. Greatest weakness, it's possible that I'm a little too awesome.

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

access not allowed for this user agent on android phone
,
agent faker android
,

android user agent faker

,
cant access ua settings android
,
change phone ua android
,
change user agent string android
,
how to change the user agent on galaxy s4
,
how to change user agent android
,
how to change user agent in firefox on android galaxy tab 4
,
nexus 7 change user agent to phone
,

uafaker android

,
user agent faker android
,
user agent faker for android
,
user software changes to android
,
useragentfaker download fr android
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum