do u have google voice?

This is a discussion on do u have google voice? within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; go to "settings" then "call settings" and choose your carrier to change voicemail from google voice...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: do u have google voice?

  1. #11
    Member jjcgolf72's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    51
    go to "settings" then "call settings" and choose your carrier to change voicemail from google voice

  2. #12
    Junior Member BadBoysDriveAudi's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5

    Thanks But Problems

    I think I've found a potential defect that needs to be addressed. So, if I go to settings and change my voicemail service from Google Voice to My Carrier, the call forwarding settings do not get updated to reflect my carrier's voicemail number. I have to manually go in and change the "Forward when busy", "Forward when unanswered" and "Forward when unreachable" settings. It would be nice to have those settings for each: my carrier and Google Voice, and the phone switches those settings automatically when I switch my voicemail service setting.

    Otherwise, I'm telling it to use my carrier's voicemail service but calls are still being forwarded to Google Voice.

  3. #13
    Senior Member iPhoneSlayer's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,386
    Can I use GV in places where I don't get any reception but wifi is available? For example at a local bar where the nearby parking garage blocks all signals but wifi still works. I tried to use GV there once but it said not connected to a network.
    Come here little sheep; I have a nice juicy apple for you!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

    Nexus One: Locked and Rooted
    ROM: CM7

  4. #14
    Super Moderator sliceburgslim's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ohio
    Posts
    66
    Thanked
    14 times
    Quote Originally Posted by iPhoneSlayer View Post
    Can I use GV in places where I don't get any reception but wifi is available? For example at a local bar where the nearby parking garage blocks all signals but wifi still works. I tried to use GV there once but it said not connected to a network.
    No you must have a signal to use GV. Maybe when it goes VOIP that would be possible. Who knows when that will be.
    [PHONE] Nexus 4

    [ROM] CM11 Nightlies

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    [TABLET] Nexus 7

    [ROM] CM11 Nightlies

  5. #15
    Senior Member iPhoneSlayer's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,386
    Quote Originally Posted by SliceBurgSlim View Post
    Quote Originally Posted by iPhoneSlayer View Post
    Can I use GV in places where I don't get any reception but wifi is available? For example at a local bar where the nearby parking garage blocks all signals but wifi still works. I tried to use GV there once but it said not connected to a network.
    No you must have a signal to use GV. Maybe when it goes VOIP that would be possible. Who knows when that will be.
    Thanks man. That's what I needed to know.
    Side note: My fiancée was in town last weekend and I took her to that bar and showed her my phone and said "Look babie, no signal. See, I'm not avoiding your calls when I'm here."
    Ahh...that place is a sanctuary.
    Come here little sheep; I have a nice juicy apple for you!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

    Nexus One: Locked and Rooted
    ROM: CM7

  6. #16
    Junior Member BadBoysDriveAudi's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by iPhoneSlayer View Post
    Quote Originally Posted by SliceBurgSlim View Post
    Quote Originally Posted by iPhoneSlayer View Post
    Can I use GV in places where I don't get any reception but wifi is available? For example at a local bar where the nearby parking garage blocks all signals but wifi still works. I tried to use GV there once but it said not connected to a network.
    No you must have a signal to use GV. Maybe when it goes VOIP that would be possible. Who knows when that will be.
    Thanks man. That's what I needed to know.
    Side note: My fiancée was in town last weekend and I took her to that bar and showed her my phone and said "Look babie, no signal. See, I'm not avoiding your calls when I'm here."
    Ahh...that place is a sanctuary.
    You do realize that the request will be that you frequent another bar? You do know that, don't you?

    Paradise lost...

  7. #17
    Senior Member iPhoneSlayer's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,386
    Quote Originally Posted by BadBoysDriveAudi View Post
    Quote Originally Posted by iPhoneSlayer View Post
    Quote Originally Posted by SliceBurgSlim View Post

    No you must have a signal to use GV. Maybe when it goes VOIP that would be possible. Who knows when that will be.
    Thanks man. That's what I needed to know.
    Side note: My fiancée was in town last weekend and I took her to that bar and showed her my phone and said "Look babie, no signal. See, I'm not avoiding your calls when I'm here."
    Ahh...that place is a sanctuary.
    You do realize that the request will be that you frequent another bar? You do know that, don't you?

    Paradise lost...
    Shhhhhh......
    Come here little sheep; I have a nice juicy apple for you!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

    Nexus One: Locked and Rooted
    ROM: CM7

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. G2 $49.99 New & Upgrade (Amazon.com)
    By G2 Forum User in forum HTC G2
    Replies: 9
    Last Post: 11-25-2010, 06:39 PM
Android Forum