Frf72-frf83

This is a discussion on Frf72-frf83 within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; Originally Posted by promethius Originally Posted by Inferno I'm currently still on FRF50. If I wanted to update to FRF83, do I need to update ...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 44

Thread: Frf72-frf83

  1. #21
    Junior Member Inferno's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by promethius View Post
    Quote Originally Posted by Inferno View Post
    I'm currently still on FRF50. If I wanted to update to FRF83, do I need to update to FRF72 and then update again to FRF83?
    No, if you still have build FRF50, you just need to use the update that's only for FRF50.

    You can get it from:

    http://android.clients.google.com/pa...0.38d66b26.zip


    The update that's posted on this thread is for devices that have FRF72 currently and you cannot use that one.
    Thanks for the clarification and link Promethius. Updated and works great.

  2. #22
    Junior Member ARob25's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    21
    Thanks! also everyone make sure you renamed the to "update.zip" and not "update.zip.zip" because even though I renamed it on the PC b4 transfering to SDcard it still went to sd card as zip.zip for some reason, so check file name on sd first. you can rename the file to update.zip on the phone.

  3. #23
    Senior Member deel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    300
    Quote Originally Posted by ARob25 View Post
    Thanks! also everyone make sure you renamed the to "update.zip" and not "update.zip.zip" because even though I renamed it on the PC b4 transfering to SDcard it still went to sd card as zip.zip for some reason, so check file name on sd first. you can rename the file to update.zip on the phone.

    that's not correct. on windows xp, i believe it defaults to hide extensions, so you just need to rename it to "update"

    the .zip is implied i guess. it took me a little digging to figure that out

  4. #24
    Senior Member cbroberts2010's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    251
    I keep getting no signature, update failed message....does anyone know if it is because I am downloading directly to my phone instead of putting on my desktop and then moving it?
    CM7.0.3
    Overclocked 1113

  5. #25
    Member ninjacat's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    45
    any improvements?
    iphoneeee killaaaaaaaaaa :nexusx:

  6. #26
    Senior Member FlyingsCool's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    369
    Quote Originally Posted by cbroberts2010 View Post
    I keep getting no signature, update failed message....does anyone know if it is because I am downloading directly to my phone instead of putting on my desktop and then moving it?
    Nope, I downloaded directly to my phone, copied it to the /sdcard directory, renamed it update.zip, and followed the normal procedure and it worked fine for me.

  7. #27
    Senior Member deel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    300
    Quote Originally Posted by cbroberts2010 View Post
    I keep getting no signature, update failed message....does anyone know if it is because I am downloading directly to my phone instead of putting on my desktop and then moving it?

    i got that when i tried to dl directly. so dl it to a desktop and then transfer the file from desktop to sd card

  8. #28
    Senior Member cbroberts2010's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    251
    thanks, will do...couldnt remember why that is..maybe browser settings or something.
    CM7.0.3
    Overclocked 1113

  9. #29
    Member ninjacat's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by cbroberts2010 View Post
    I keep getting no signature, update failed message....does anyone know if it is because I am downloading directly to my phone instead of putting on my desktop and then moving it?
    its possible its because we are in RA-nexus-v1.7.0 recovery instead of the triangle exclaimation mark when we boot into recovery and choose from flash zip from sdcard?

    please dont flame me lol.

    Im having the same problems.
    iphoneeee killaaaaaaaaaa :nexusx:

  10. #30
    Junior Member pancho's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    22
    working fine on my tmo version..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Android Forum