froyo FRF91!!

This is a discussion on froyo FRF91!! within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; Same here. I've been doing all the updates manually. My first OTA. I was so shocked. I thought it was some spam or something. I've ...

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 104

Thread: froyo FRF91!!

  1. #41
    Member GoofyG28's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    70
    Same here. I've been doing all the updates manually. My first OTA. I was so shocked. I thought it was some spam or something. I've never seen that icon in the status bar before. Then I thought maybe my manual FRF85B wasn't legit enough. lol

  2. #42
    Senior Member shibby_nexusone's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    102
    Just got the ota to frf91 Kansas city tmobile

  3. #43
    Senior Member Syntax323's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    230
    Gosh, this is not fair! Everyone I know is getting it, and i'm not.

    I manually did all the others to FRF83, but I just want that sexy System Update message!

  4. #44
    Senior Member f0ul99's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    331
    Gosh, this is not fair! Everyone I know is getting it, and i'm not.

    I manually did all the others to FRF83, but I just want that sexy System Update message!
    LoL. Soon you'll get it. I am in Malaysia and got it a couple hours ago. Although it was damn sexy but damn it, I was rejected.


    Sent from my Nexus One using Tapatalk
    "You don't know the power of the dark side!"

  5. #45
    Android Lurker BayRican's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    0
    Just got off work I got my OTA around 2pm today. I manually updated the last one. It was to automatically get it..

  6. #46
    cxm
    cxm is offline
    Senior Member cxm's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    235
    downloaded and installed it manually. think this is the 5th manual install I have done. Never had an OTA as I just can't stand waiting.

  7. #47
    Member sikpnoi4u_2nvy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    30
    I finally got an OTA update... FRF91. [T-Mobile - Washington State]

    Was I supposed to get a msg in the notification bar or a pop up msg? Oh well... either way the phone is updated. So here is a pic just in case you guys are curious on how it looks like for those of us who hasn't seen it yet before. lol.




    I don't notice any difference so far but we'll see... I'm just excited I finally got to experience the OTA... heheh.

    Oh and by the way... I was from FRF85B Manual.

  8. #48
    Member ThatGuy88's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    94
    Quote Originally Posted by Syntax323 View Post
    Gosh, this is not fair! Everyone I know is getting it, and i'm not.

    I manually did all the others to FRF83, but I just want that sexy System Update message!
    Same here, except I've only updated to FRF72. I feel manually updating any further is useless, Google can provide the official and I won't have to bother...


    Now if they can only.... push...... the damned thing...... through!

  9. #49
    Member adztaylor's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    62
    I manually downloaded FRF85B couple days ago and literally half an hour ago just got an OTA update FRF91. Says it was a security update.


    Quote Originally Posted by sikpnoi4u_2nvy View Post
    I finally got an OTA update... FRF91. [T-Mobile - Washington State]

    Was I supposed to get a msg in the notification bar or a pop up msg? Oh well... either way the phone is updated. So here is a pic just in case you guys are curious on how it looks like for those of us who hasn't seen it yet before. lol.




    I don't notice any difference so far but we'll see... I'm just excited I finally got to experience the OTA... heheh.

    Oh and by the way... I was from FRF85B Manual.
    This is exactly what I got.

  10. #50
    Junior Member knizamdz's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    I received the OTA today but my phone cannot boot after restart. I'm using FRF50...have anybody experienced this issue? is it because I'm using FRF manual update?

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

what is frf91?

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum