Question about menu screen

This is a discussion on Question about menu screen within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; I have noticed on some people's N1 that when they press the menu button when all the icons show up, its wraps around (on top ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Question about menu screen

  1. #1
    Junior Member OGmistah's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    10

    Question about menu screen

    I have noticed on some people's N1 that when they press the menu button when all the icons show up, its wraps around (on top and bottom) like on a rolladex. Mine does not do that. How does one go about that? Please and Thank you.

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Senior Member Sheanzy_nexusone's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    548
    I know you can get that feature with LauncherPro. =)

  4. #3
    Junior Member OGmistah's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    10
    But isn't in stock with the n1. the 3D rolodex menu. how do i enable that?

  5. #4
    Senior Member iPhoneSlayer's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,386
    Longpress the dots on the bottom left or right and you'll get the thumbnail preview of your screens.
    Come here little sheep; I have a nice juicy apple for you!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

    Nexus One: Locked and Rooted
    ROM: CM7

  6. #5
    Junior Member OGmistah's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    10
    oh no no. Sorry not the thumbnail preview. i know that, but when i hit the menu / app drawer. it doesn't have the 3d rolodex thing that people have.

    "applications are now done in a 3D Rolodex style animation" mine so happens to be disabled.

  7. #6
    Senior Member Sheanzy_nexusone's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    548
    Quote Originally Posted by OGmistah View Post
    oh no no. Sorry not the thumbnail preview. i know that, but when i hit the menu / app drawer. it doesn't have the 3d rolodex thing that people have.

    "applications are now done in a 3D Rolodex style animation" mine so happens to be disabled.

    I'm not sure how to do it on the stock Launcher. However, just download LauncherProBeta. I promise you will not be disappointed. It is much better than the regular launcher.

    No lag and much more useful. You simply go into the settings and Enable 3D App Drawer. It is exactly what you'll be looking for. Takes but 5 minutes to download and set up your home-screens to how you originally had them.

    If you don't want to spend 5 minutes re-doing your home-screens, just backup your home-screens and restore them with Launcher, it will bring them over =).

  8. #7
    Android Lurker Lionsson's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    0
    So I can help you I need to know if you just bought this phone new or was it used.
    If it was used let me know if you have any app install that says launcher.

  9. #8
    Member NPuter's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    38
    What does it look like when you hit the app drawer button on the default home screen?

  10. #9
    Android Lurker androidvibe's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    0
    I thought it was standard on the stock launcher. If its not showing up I would follow everyones advice and download LauncherPro Beta, its awesome.

  11. #10
    Junior Member Oddjob633's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    8
    how does it look when you go to the menu screen right now?

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. What is the first thing you will change once you get "epic" ?
    By Epic Forums User in forum Samsung Epic 4G
    Replies: 5
    Last Post: 08-30-2010, 08:13 PM
Android Forum