swype

This is a discussion on swype within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; Originally Posted by keithdiggs01 Originally Posted by N1David Originally Posted by keithdiggs01 Lol I thought I was the only one who was having issues with ...

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 81 to 90 of 97

Thread: swype

  1. #81
    Android Lurker Mightytalldude's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    0
    Quote Originally Posted by keithdiggs01 View Post
    Quote Originally Posted by N1David View Post
    Quote Originally Posted by keithdiggs01 View Post

    Lol I thought I was the only one who was having issues with it too!
    That happens to me quite often. Also speech to text is broken on mine. I'm thinking I'm gonna uninstall with titanium and reinstall swype. Hopefully that will fix it.

    Inscribed via sonic screwdriver
    Thanks for replying back, I am glad I am not the only one. I didn't think of an uninstall and a re-install though. Thanks, I think I will try that.


    Inscribed via sonic screwdriver
    If you finish off a previous text with a numeric character, it will resume with that same keyboard the next time you use your text messenger. Just a quirk that it's had. The voice button does work for stock and CM Roms after 6.0, but haven't tried any earlier version, but it will not put any capitalization or punctuation in. If you flash aftermarket roms, you may have to uninstall and reinstall on a rare occasion after an update. :nexusx:

  2. #82
    Senior Member N1David's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    866
    Quote Originally Posted by mightytalldude View Post
    Quote Originally Posted by keithdiggs01 View Post
    Quote Originally Posted by N1David View Post
    Thanks for replying back, I am glad I am not the only one. I didn't think of an uninstall and a re-install though. Thanks, I think I will try that.


    Inscribed via sonic screwdriver
    If you finish off a previous text with a numeric character, it will resume with that same keyboard the next time you use your text messenger. Just a quirk that it's had. The voice button does work for stock and CM Roms after 6.0, but haven't tried any earlier version, but it will not put any capitalization or punctuation in. If you flash aftermarket roms, you may have to uninstall and reinstall on a rare occasion after an update. :nexusx:
    Thanks for the insite on this...I have already uninstalled and re-installed this yesterday. Today, I payed attention to my text messages and I caught it opening up to number entry one time and I had made sure that all my texts today were alpha entry. Yes, I was texting without question marks, apostrophes, exclamation points and periods today.

    Update: I noticed yesterday afternoon and again this morning when a text or email comes in and there are no other messages from that person, they swype keypad opens up to numerical entry when I reply.

  3. #83
    Android Lurker aseems's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    0

    Red face Thank you Swype

    Quote Originally Posted by SliceBurgSlim View Post
    Quote Originally Posted by aseems View Post
    One niggler for me is the HUGE pop up that appears when a word is "hidden" ... you know what i mean?
    Yes I agree. That tips popup is very annoying.
    Thank you Sype Inc - This has GONE!!!!

  4. #84
    Android Lurker aseems's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    0
    Just installed the new swype lite... Fantastic
    From 10mb to 2.5 mb with all the bells and whistles intact!
    Uninstall the old installer and app and start from scratch !

    Trust me you won't regret it

  5. #85
    Administrator WERA689's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Metro Atlanta
    Posts
    2,418
    Thanked
    55 times
    I'd love to have that space back! But I can't find Swype Lite in the market! Aseems...you better not be pulling my leg...



    Is this an offshoot of the Beta? Or a new app?

  6. #86
    Junior Member umplarry's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by WERA689 View Post
    I'd love to have that space back! But I can't find Swype Lite in the market! Aseems...you better not be pulling my leg...



    Is this an offshoot of the Beta? Or a new app?
    This is still beta. Not it market

  7. #87
    Android Lurker aseems's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    0
    Oh you break my heart!
    How could you doubt me?
    Build number - 2.17.59.15552.t100
    With only US English and Spanish ... no uk English still! !
    Goto beta. Swype. Com after removing previous swype and swype installer
    The new swype installer will ask you to choose the version you want
    I'm pained and hurt Wera : (

  8. #88
    Android Lurker Mightytalldude's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    0
    Is the file size 2.5Mb after installed on sd or before. The 10Mb only takes 1.75Mb after being put on sd card. I'll try it out though as any memory savings is good :nexusx:

    UPDATE: 1.66Mb after install so that's great with me! The extra memory taken by full version covers all the other languages by the looks of the description.

  9. #89
    Senior Member N1David's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    866
    Very nice. Thanks aseems.

  10. #90
    Administrator WERA689's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Metro Atlanta
    Posts
    2,418
    Thanked
    55 times
    Ah, Aseems...I'm so sorry my friend! Found and installed, and W00T!!! Reclaimed BEAUCOUP disc space, AND it works just like it used to!

    Nice job Aseems, and nice job Swype! Thanks, guys.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

contact swpe.co.kr

,

mail swpe.co.kr loc:us

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum