Screenshot app

This is a discussion on Screenshot app within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; Originally Posted by rugmankc Shootme no logo, better Attachment 473 the thing I didnt like about Shootme is that it does not put the pics ...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Screenshot app

  1. #11
    Super Moderator sliceburgslim's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ohio
    Posts
    66
    Thanked
    14 times
    Quote Originally Posted by rugmankc View Post
    Shootme no logo, better

    Attachment 473
    the thing I didnt like about Shootme is that it does not put the pics in the gallery. had to find them manually with Andexplorer or Attach Email app.

    The fact the pics go straight to the gallery makes DroCap 2 better IMO
    [PHONE] Nexus 4

    [ROM] CM11 Nightlies

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    [TABLET] Nexus 7

    [ROM] CM11 Nightlies

  2. #12
    Member set's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    60
    Using the sense ui they are in gallery

    Sent from my Nexus One using Tapatalk

  3. #13
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    Quote Originally Posted by SliceBurgSlim View Post
    on Drocap2 if you hit the start Button, that menu dissapears.
    I took another one no logo, not sure what I did different. But, I have several old ones on sd, no logo. What do you mean by start button Slim?
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  4. #14
    Super Moderator sliceburgslim's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ohio
    Posts
    66
    Thanked
    14 times
    the start button that appears when you activate Drocap 2. check the first screenshot Set posted earlier
    [PHONE] Nexus 4

    [ROM] CM11 Nightlies

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    [TABLET] Nexus 7

    [ROM] CM11 Nightlies

  5. #15
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    Quote Originally Posted by set View Post
    Using the sense ui they are in gallery

    Sent from my Nexus One using Tapatalk

    Yes, sense ui, mine are in gallery and on sd card under drocap and shootme.
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  6. #16
    Member set's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    60
    Don't get it

    When I press start button a timer starts, then start button grey out.

    Sent from my Nexus One using Tapatalk

  7. #17
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    Slim,

    I think I get it based on set's post. I don't use start menu, I just set it to Notification Trigger.
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  8. #18
    Super Moderator sliceburgslim's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ohio
    Posts
    66
    Thanked
    14 times
    Quote Originally Posted by set View Post
    Don't get it

    When I press start button a timer starts, then start button grey out.

    Sent from my Nexus One using Tapatalk
    press home when that happens and it should disappear
    [PHONE] Nexus 4

    [ROM] CM11 Nightlies

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    [TABLET] Nexus 7

    [ROM] CM11 Nightlies

  9. #19
    Member set's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    60
    Cool that works fine, will use this now.

    Ta both for your help

    Sent from my Nexus One using Tapatalk

  10. #20
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    mine still shows logo on pic when i view it on sd card

    think I figured it out, thanks
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

cm 10.1 screenshot

,

nexus 1 screenshot

,

screenshot for nexus s 4g t-mobile

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum