data not working - tmobile

This is a discussion on data not working - tmobile within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; anyone having issues lately? ive tried everything, rebooting, pulling battery, clearing cache. data on internet, market, facebook, anything that uses 3g isnt working. is it ...

Results 1 to 10 of 10

Thread: data not working - tmobile

  1. #1
    Senior Member deel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    300

    data not working - tmobile

    anyone having issues lately? ive tried everything, rebooting, pulling battery, clearing cache. data on internet, market, facebook, anything that uses 3g isnt working. is it tmobile's fault or is it the phone?

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    I have no problem in Ohio

    Why not call them and ask--pull your sim card first and try that

    They can relock you to a tower

    Also, did you install anything right before this happened, apps, radio, etc

    Does wifi work
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  4. #3
    Senior Member deel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    300
    i tried the sim yesterday but will try again. wifi works, was the first thing i checked when i got home yesterday. this morning in my apt my phone was working on edge data, but a literal 4 minute walk to work, it no longer works in my work building, where for 2 years it worked fine. i'll try calling to see if they can lock me to a tower, but i didnt travel a far distance so i figure it's the same tower

    i didnt install any radios, the only thing i installed in the last few days was maybe updates from the market, maybe facebook had a recent update i think

  5. #4
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    you could try uninstalling those apps, but usually clearing cache/data helps that


    sim might be bad--not sure


    good luck
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  6. #5
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    Also, did you check your APN settings--
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  7. #6
    Senior Member deel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    300
    actually, it was the google voice update that started to make my phone act weird.

    i did not check apn settings, but i havent touched them. i just got off of 611 and they reset me to a tower. it worked better initially but now it's slow again. what should my apn settings be?

    under mobile networks, all i have checked is Data enabled

  8. #7
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    data checked is ok and roaming if you do that

    i don't have apn settings but googling for tmobile apn settings should hook you up

    if you are getting connected with tmo then losing it, still may be sim card--not sure

    uninstall google voice temporarily
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  9. #8
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  10. #9
    Senior Member deel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    300
    thanks, after changing it to one of the links it still didnt work. i then did a reset to default apn after some google searching and it seems to be better. not 100%, but almost there and definitely better than before

  11. #10
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    glad you got it and hope it gets better

    if you keep losing it though after tmo relocks you I would think about the sim card
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. cm6.1.1 rom
    By G2 Forum User in forum HTC G2
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2010, 02:33 PM

Search tags for this page

6200nokia 3g setting
,
android data not working
,
android mobile data not working cache
,
internet not working on mytouch 3g
,
internet working but google products not working on android
,
my family mobile mytouch data is not connecting
,

mytouch 4g internet not working

,

mytouch internet not working

,
nexus 4 shows data internet connected but not working
,

t mobile data not working

,
t-mobile data not working
,

tmobile but my data isnt working

,

tmobile data not working

,
why does my tmobile data always lock up
,
why isnt data working on mytouch
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum