unable to place an order

This is a discussion on unable to place an order within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; anyone else getting this error or its just me ?...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: unable to place an order

  1. #1
    Junior Member Bashar's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3

    unable to place an order

    anyone else getting this error or its just me ?

    Attached Images Attached Images   

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Administrator WERA689's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Metro Atlanta
    Posts
    2,418
    Thanked
    55 times
    It was bound to happen, really!

  4. #3
    Admin
    Guest Admin's Avatar
    Didn't get that error, mine went through

  5. #4
    Junior Member suds's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Mine went through fine as well. (Ordered @ 3pmEST)

  6. #5
    Senior Member Roxy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    133
    I did get that msg on my first try. Waited few minutes and it was fine.



    [ Cyanogen 5.0.5.6 | OC'ed to 1.113GHz | Amon RA v1.70 | Build EPE54B| Desire Camera R2 | NexTHEME 2.0 Final & Goodies5 R2 ]


  7. #6
    Junior Member fenestrator's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Me neither! No success!

    To think that now even Google can't use their infrastructure which is the world's largest supercomputing cluster to sell their own dedicated product!

  8. #7
    Senior Member Spydaz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    157
    The problem is that there are hundreds of thousands of people that are just logging on to see the site and what the phone is all about. If you are not tech savvy how would you even k ow about this phone.
    MOTO DROID & :nexusx:NEXUS ONE

  9. #8
    Junior Member coolisian's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Use IE, it went through instantly for me (which is sad.....)

  10. #9
    Junior Member fenestrator's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5

    Interesting........

    So it's a browser related issue? So IE worked without a problem eh.....?

    I wonder if Google's Chrome browser would do the trick instead since I'm on a Mac.....


    From plain ole To new era :nexusx:

  11. #10
    Junior Member fenestrator's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Yup, just for the record, Mozilla's Firefox is showing some compatibility issues with the Nexus One order page so if you're serious about ordering use either of the following browsers:

    Microsoft's Internet Explorer
    Google Chrome
    Opera
    Omniweb for Mac

    SAFARI ???

    I refuse to use or test Apple's Safari browser, but I assume it may render the page correctly as Apple is pretty good at doing so. If anyone has any feed back let us all know!

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Google Voice Gets New Widgets on G2
    By G2 Forum User in forum HTC G2
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-1969, 07:00 PM

Search tags for this page

unable to place order on next

,

unable to place order online

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum