Has anyone gotten Google Voice to work on AT&T?

This is a discussion on Has anyone gotten Google Voice to work on AT&T? within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; Whenever I try to set my voicemail to Google Voice, it says that "Call Setting Error" and wont switch. Whenever someone calls my phone and ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Has anyone gotten Google Voice to work on AT&T?

  1. #1
    Junior Member GeneticFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7

    Has anyone gotten Google Voice to work on AT&T?

    Whenever I try to set my voicemail to Google Voice, it says that "Call Setting Error" and wont switch. Whenever someone calls my phone and it goes to voicemail, it goes to the google voice inbox, but wont send me a notification and wont let me check it on my phone. Anyone have any ideas?

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Senior Member Fuse's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    617
    No idea. mine worked fine. But I also set it up on my previous phone.
    Rooted Nexus One

  4. #3
    Junior Member GeneticFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Hm..so you get a notification on your phone? also, can you change the Voicemail in the settings from My Carrier to Google Voice? Because I can't.

  5. #4
    Admin
    Guest Admin's Avatar
    We need a hack to allow it to work over WiFi, then it would be very useful.

  6. #5
    Senior Member Fuse's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    617
    I'm pretty sure mine does work while on wifi...I'll have to check and get back to you
    Rooted Nexus One

  7. #6
    Member SoCal65's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    60
    Find the App called "Voice" with white talk balloon and blue phone inside -- it's there.

  8. #7
    Junior Member GeneticFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    I know what the App Icon is.

  9. #8
    Member SoCal65's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    60
    Whoa... post I replied to is gone. He was looking for Voice App.... hmmmm

  10. #9
    Junior Member ryscar's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    I had a problem getting the forwarding to work. It kept on failing when the app tried to set it up. I think you need to turn off wifi then go through the app setup again. That's what I did and it worked for me.

  11. #10
    Junior Member GeneticFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    I wasn't on Wifi, I'm doing it through AT&T's network.

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. G2 $49.99 New & Upgrade (Amazon.com)
    By G2 Forum User in forum HTC G2
    Replies: 9
    Last Post: 11-25-2010, 06:39 PM
  2. 4 click temporary root
    By G2 Forum User in forum HTC G2
    Replies: 3
    Last Post: 11-09-2010, 10:36 PM
  3. Bell Launching Galaxy S Vibrant Tomorrow
    By DF Member in forum Samsung Vibrant
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2010, 01:23 PM
Android Forum