Nexus One works in Costa Rica with ICE

This is a discussion on Nexus One works in Costa Rica with ICE within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; I am in Costa Rica and was able to pull a SIM card from a friends phone and put it into my Nexus One. Phone ...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Nexus One works in Costa Rica with ICE

  1. #1
    Admin
    Guest Admin's Avatar

    Nexus One works in Costa Rica with ICE

    I am in Costa Rica and was able to pull a SIM card from a friends phone and put it into my Nexus One. Phone fired up and was recognized right away and I was able to place a call without issue.

    So the Nexus One works fine on the ICE network for voice calls, no data enabled on the SIM so no way to test that.

    ICE: Grupo ICE:ICE, Racsa, CNFL

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Junior Member glennjr15's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7

    Thanks

    Sweet!!! I'm headed to Costa Rica tomorrow, and will buy a prepaid sim...

  4. #3
    Junior Member Alain024's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    11
    Nice to see that, i have one question which model of Nexus One do you own? The AT&T or the T-Mobile?

    Thanks

  5. #4
    Banned azzman's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    31
    according to this.

    GSM World Coverage Map- GSM Country List by frequency bands

    costa rica listens and broadcasts 3G on 850mhz band.

    which make for it like at&t. So if you have an at&t N1 you will get 3g down there.

    i cross checked my references for accuracy.

    you are welcome.

  6. #5
    Junior Member Alain024's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    11
    thanks a lot! Im gonna search for a n1 from at&t

    mmm its kinda hard to find a AT&T Phone and im confused about the EDGE setting here in Costa Rica... How does EDGE work?

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. why wont my phone connect to my computer
    By Epic Forums User in forum Samsung Epic 4G
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2010, 10:04 PM

Search tags for this page

will nexus 7 work in costa rica

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum