What network are you using the Nexus One on?

This is a discussion on What network are you using the Nexus One on? within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; T-Mobile or AT&T?...

View Poll Results: Your pick to win the Superbowl

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Greenbay Packers

    7 70.00%
  • Pittsburgh Steelers

    3 30.00%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: What network are you using the Nexus One on?

  1. #1
    Junior Member SerialNerd's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26

    What network are you using the Nexus One on?

    T-Mobile or AT&T?

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Senior Member M_Woody's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    224
    i haven't actually got my N1 yet, but, i will be using Orange
    M_Woody's wallpaper pack.

    I am a freelance/self-employed graphics designer, please take a look at my website www.m-woody.co.nr

    200th post - 6th April, 2010.

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #3
    Guy
    Guy is offline
    Member Guy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    82
    I have yet to receive mine, but I will be using it on deutsche telekom(T-mobile lawl, T-mobile is actually a german company for those who do not know)
    Follow me at @Burlyskink
    Want a Lockerz invite? PM me

  5. #4
    YXB
    YXB is offline
    Member YXB's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    37
    TMO with 3G.

  6. #5
    Senior Member xPatriicK's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    484
    Quote Originally Posted by Guy View Post
    I have yet to receive mine, but I will be using it on deutsche telekom(T-mobile lawl, T-mobile is actually a german company for those who do not know)
    same here, T-Mobile D
    Follow me on Twitter @xPatriick
    Feel free to buy me a beer if I helped you
    This is what I use on my Nexus One (ROM, Kernel, special Apps)

  7. #6
    Junior Member SerialNerd's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26
    I'm kind of surprised to see that AT&T is doing well so far...but only 11 votes total I knew there were carriers outside of the US...but no idea what they were, IE: Other

  8. #7
    Junior Member BlueEr03's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    I am using AT&T, paying $20 on the family plan. BTW, 2G data works surprising well when you are bored at work with no wi-fi access.

  9. #8
    Senior Member Fuse's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    617
    Quote Originally Posted by BlueEr03 View Post
    I am using AT&T, paying $20 on the family plan. BTW, 2G data works surprising well when you are bored at work with no wi-fi access.
    ^^^
    agreed
    Rooted Nexus One

  10. #9
    Member phunds's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    67
    Im on T-Mobile, no contract.

  11. #10
    Member joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    59
    Quote Originally Posted by BlueEr03 View Post
    I am using AT&T, paying $20 on the family plan. BTW, 2G data works surprising well when you are bored at work with no wi-fi access.
    while everyone is fighting for 3G space, 2g is an open high way

    i've permanently disabled 3G on my phone and use edge only (on T-Mobile)

    saves me battery, and the constant 2g/3g switching

    also, i am perfectly fine with 50k/sec speeds I don't need 1.5mb speeds to browse tweets or facebook... even apps download quite fast

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Android Forum