Setting Speed Dial?

This is a discussion on Setting Speed Dial? within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; How can i go about setting some of my contacts as a speed dial number? For example, if I want to set my brother's number ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Setting Speed Dial?

  1. #1
    Junior Member RickFriedman's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    17

    Setting Speed Dial?

    How can i go about setting some of my contacts as a speed dial number? For example, if I want to set my brother's number so that he is called simply by pressing and holding the number 2 key, how can I do it? Maybe I can't?

    Rick

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Senior Member Fuse's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    617
    Not sure you can do that.

    How about this. Hold desktop -> Shortcut -> Direct Dial ->Select your contact

    That will add a speed dial to your homescreen. Not su
    Rooted Nexus One

  4. #3
    Junior Member saetam's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by Fuse View Post
    Not sure you can do that.

    How about this. Hold desktop -> Shortcut -> Direct Dial ->Select your contact

    That will add a speed dial to your homescreen. Not su
    Nice! I didn't know you could do that! Thanx a ton!

  5. #4
    Senior Member Fuse's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    617
    np.

    It's also nice to just add the contact (instead of direct dial) which will bring up all ways to contact them or look up their info.
    Rooted Nexus One

  6. #5
    Member TBird1's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    70
    Sweet !!


  7. #6
    Member idiort's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    34
    i normally just favourite them.. then just go to favourite...

  8. #7
    Senior Member baseballfanz's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    269
    What this phone don't have speed dial?
    even the most basic of phone (cheapo) have speed dial

  9. #8
    Android Lurker iPeck's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Laval, Qc
    Posts
    3
    you have an app called speed dial on the market

  10. #9
    Senior Member baseballfanz's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    269
    Quote Originally Posted by iPeck View Post
    you have an app called speed dial on the market
    Thanks, I'll check it out but still missing the basic of functions on a "smartphone" is kinda sad.:D

    Shouldn't have to install anything extra to get speed dial.

  11. #10
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    Who needs speed dial when you have a contact list and favourites that is what I do and it works fine I guess if you have like 150 contacts then it might be helpful but once again that is what favourite is for so whatever I guess itís just a choice.

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Battery Life + Info Re: Desktop Dock
    By Epic Forums User in forum Samsung Epic 4G
    Replies: 3
    Last Post: 09-06-2010, 08:57 AM

Search tags for this page

android speed dial settings

,

android speed dial setup

,
how to set up speed dial on fire phone
,

how to set up speed dial on s4

,

how to set up your one touch dial on your fire phone

,

how to setup speed dial on nexus s

,

how to speed dial on nexus s

,

nexus 4 speed dial

,

nexus s 4g speed dial

,

setting speed dial on android

,

speed dial fire phone

,

speed dial nexus s

,

speed dial nexus s 4g

,

speed dial on fire phone

,

speed dial on google nexus

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum