Anyone else experience this wireless issue?

This is a discussion on Anyone else experience this wireless issue? within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; If I load up my web browser or another app that relies on internet data, then realise that I haven't enabled WiFi, I press the ...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Anyone else experience this wireless issue?

  1. #1
    Senior Member Iggy82's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    206

    Question Anyone else experience this wireless issue?

    If I load up my web browser or another app that relies on internet data, then realise that I haven't enabled WiFi, I press the home button then click on the wireless switch to enable WiFi. However, the WiFi will not automatically connect to my network unless I go to WiFi settings, once I'm in the settings screen, I don't need to do anything but watch as the WiFi then automatically connects to my saved network.

    If I press the WiFi switch before using an app that requires internet, it will connect within 5 seconds of touching the wireless switch; I don't need to look at the WiFi settings screen to make it connect.

    Strange isn't it, anyone else experiencing this?

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Senior Member Bishop6's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    937
    Quote Originally Posted by Iggy82 View Post
    If I load up my web browser or another app that relies on internet data, then realise that I haven't enabled WiFi, I press the home button then click on the wireless switch to enable WiFi. However, the WiFi will not automatically connect to my network unless I go to WiFi settings, once I'm in the settings screen, I don't need to do anything but watch as the WiFi then automatically connects to my saved network.

    If I press the WiFi switch before using an app that requires internet, it will connect within 5 seconds of touching the wireless switch; I don't need to look at the WiFi settings screen to make it connect.

    Strange isn't it, anyone else experiencing this?

    I find similar situation, however if I forget to enable the wifi; all I do is go to home then my power management widgets, enable wifi then launch my internet app.

    I don't thinks it's anything to worry about.

    Bishop6

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Problems with push mail and showing email history.
    By Epic Forums User in forum Samsung Epic 4G
    Replies: 0
    Last Post: 09-05-2010, 03:31 PM
  2. e-mail updates
    By Epic Forums User in forum Samsung Epic 4G
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2010, 02:41 PM
Android Forum