Can I activate it on Boost?

This is a discussion on Can I activate it on Boost? within the Nexus One forums, part of the Google Phones category; I am sick of my blackberry and want to get the Nexus 1, can I activate it on my current provider boost mobile?...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Can I activate it on Boost?

  1. #1
    Junior Member mdmsupra's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    23

    Can I activate it on Boost?

    I am sick of my blackberry and want to get the Nexus 1, can I activate it on my current provider boost mobile?

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Senior Member NeonMonster's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    713
    No.

    Boost Mobile is a prepaid phone service.

    The Nexus will only work on T-Mobile and AT&T and soon Verizon in the USA.
    @NEONmonstar
    Rooted NexusOne
    Cyanogen CM6 RC1 FROYO
    RA-nexus-v1.7.1-Cyan
    Galaxy S PRO Theme
    Desire Camera


  4. #3
    Senior Member hawon's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    170
    also boost uses Sprint network.

  5. #4
    Member TheDude's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    86
    Quote Originally Posted by hawon View Post
    also boost uses Sprint network.
    Even worse, it uses the Nextel network (iDEN). I know Sprint and Nextel merged, but because of the Direct Connect feature, which specifically works well on iDEN, they have not merged the networks.

  6. #5
    Junior Member mdmsupra's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    23
    So why do they advertise this as a unlocked phone when it can really only be activated on one network with 3g coverage?

  7. #6
    Android Jr Member Backnblack's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Thanked
    4 times
    Quote Originally Posted by mdmsupra View Post
    So why do they advertise this as a unlocked phone when it can really only be activated on one network with 3g coverage?
    It is unlocked....Which matters little if the Radio does not support the carrier that you want to use.

  8. #7
    Junior Member mdmsupra's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by Backnblack View Post
    Quote Originally Posted by mdmsupra;
    18315
    So why do they advertise this as a unlocked phone when it can really only be activated on one network with 3g coverage?
    It is unlocked....Which matters little if the Radio does not support the carrier that you want to use.
    My thoughts exactly!

  9. #8
    Senior Member Eplchamps0304's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    116
    It's unlocked yes, but you only have two choices with it. Att it tmibile. Paying 530 for the phone just to use on Att is nutts. No 3g and the cheapest plan is $70.

  10. #9
    Member tribz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    82
    2 choices for you perhaps but significantly more in other areas of the world.

    Choice of at least half a dozen in the UK and goodness knows how many elsewhere.

  11. #10
    Senior Member Eplchamps0304's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    116
    Quote Originally Posted by tribz View Post
    2 choices for you perhaps but significantly more in other areas of the world.

    Choice of at least half a dozen in the UK and goodness knows how many elsewhere.
    Let me clarify my statment. I was speaking from a US point of view. As you said, there are a lot of choices in the Uk. In the US we get gouged by the service providers. We actually pay for incomming calls.

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

can a boostmobile phone be activated in the uk
,
can i activate a tablet whit boostmobile
,
can i activate the htc one on boost mobile
,
can i have a google nexus 7 tablet on boostmobile nextwork
,
can i use a google nexus 4 on boost mobile?
,
can i use a google nexus phone with boost?
,
can i use nexus 4 android with boost mobile
,
can you activate an unlocked phone on boost
,

can you activate factory unlocked droid dna on boost mobile

,
can you use a factory unlocked nexus 5 on boostmobile
,
google galaxy nexus boost mobile
,

google nexus on boost mobile

,
how can i connect my asus nexus 7 to my boost mobile phone
,
is nexus one plus one compatible with boost mobile
,
oneplusone/boost mobile
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum