Nexus S with T-mobile Contract

This is a discussion on Nexus S with T-mobile Contract within the Nexus S forums, part of the Google Phones category; is the Nexus S will be unlocked to if i get it with T-Mobile contract just as the nexus 1 or is it gonna be ...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Nexus S with T-mobile Contract

  1. #1
    Android Lurker rozza108's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1

    Nexus S with T-mobile Contract

    is the Nexus S will be unlocked to if i get it with T-Mobile contract just as the nexus 1 or is it gonna be locked to T-mobile and we have to get an unlock code for it

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Junior Member popimp315's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5
    the phone is unlocked and comes unlocked

  4. #3
    Android Lurker lunchbox's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Even if your phone is locked by your carrier, you can always contact them to obtain the unlock code after you have the phone for a while.

  5. #4
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    Quote Originally Posted by lunchbox View Post
    Even if your phone is locked by your carrier, you can always contact them to obtain the unlock code after you have the phone for a while.
    Ya 40 days I believe is what the guy said when we called for my brothers vibrant.

  6. #5
    Android Lurker rozza108's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    well just to keep u guys posted i got my Nexus S today with the 2 year ciontract and it's unlocked u don't need an unlock code or anything out of the box unlocked for any carrier Sweet

  7. #6
    Android Lurker lunchbox's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Don't get too excited about its being unlocked. Yes you can use it with ATT or other GSM countries (Asia, Europe ) for voice. For data, you get only GPRS or EDGE. 3G wont work.

  8. #7
    Android Lurker rozza108's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Why dont u do some researches b4 u post something it wont work with att 3g but it will work on 3g anywhere in europe because they use the 2100mhz band not like att 1900 mhz band

  9. #8
    Junior Member usertech's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    In the UK you can get a SIM only deal for your unlocked phone.

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 01-04-2011, 04:19 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 10-31-2010, 02:38 AM
Android Forum