Saving apps to the phone from a computer

This is a discussion on Saving apps to the phone from a computer within the Nexus S forums, part of the Google Phones category; When we tap we get whatever that program is, calculator, Google search page etc, but this Astro Pro is not there, just in the manage ...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 53

Thread: Saving apps to the phone from a computer

  1. #21
    Junior Member Shamal_nexusone's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    24
    When we tap we get whatever that program is, calculator, Google search page etc, but this Astro Pro is not there, just in the manage apps area, where it appears on the list.
    Thank you for all this.

  2. #22
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    Just for the fun of it try uninstalling and reinstalling it.

  3. #23
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    This is too interesting

    It would help to know what you are trying to do, exactly by file name

    Again you have apps that run programs or folders with files/zips/images etc

    You are seeing what you are suppose to with Astro

    Where did you put the files/apps on your phone when you xferred them from your pc and exactly what were they

    Try a search with Asro--top right of Astro screen
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  4. #24
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    You won't see Astro listed using the astro app--you are already in it
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  5. #25
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    Ok now I'm the one who is lost can you open and get into astro?

  6. #26
    Android Master rugmankc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1,955
    We need to know what he is attempting to accomplish--Astro app won't show using Astro

    Maybe he needs to use root explorer to better browse phone--more pc like
    Phones Owned: Nokia 6200; Nokia 6126 2ea; BB 8700g; BB 8900; MyTouch 4G; Nexus One: HTC One S; Carrier-TMobile

    [SIGPIC][/SIGPIC]


    San Francisco Giants

  7. #27
    Junior Member Shamal_nexusone's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    24
    No I cannot open the Astro app, all other apps work. I used my pc to get items from the phone to the pc, photos etc, before I had any file mgmt software on the phone, because I did not realize I needed an app to do that. I have placed apps on the phone using the pc, but the phone cannot see them, for obvious reasons to me , now.
    I've uninstalled Astro pro, now I'm trying to find it to get it back, I deleted the email, back to you shortly. I realize now some is clearly not working as it is supposed to, the process you are describing is not occurring on this phone, all other intsructions and directions are.
    many thanks

  8. #28
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    Ok that's what I thought so now how about just instead of reinstalling astro just encase there is something weird between your phone and astro try estrong (ES file explorer) just go download it from the market and see if this one opens correctly.

  9. #29
    Junior Member Shamal_nexusone's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    24
    We did just that as you describe, it downloaded ( we think ) and we got this error message
    A network error has occurred, Retry or cancel and go back to the previous screen. We clicked on Retry.
    OK it's back in the phone with exactly the same issues as described.
    Thank you for all your time and effort, we don't have a clue what to do?!
    Rugmankc asked about rooting, we are certain we've not done that, although I've read about it many times in this forum. We are not sure if we need to do that?

  10. #30
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    That just means that your not in connection with the Google server at the moment so just give it a minute or two it should work eventually it's really not an issue. Anyway for me this is it tonight cause I'm beat so sorry guys I'll offer some more help tomorrow if you don't already have it sorted out.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

bb apps from pc to phon
,
droid save app to computer
,
how to add an app on nexus s from laptop
,
how to backup apps from nexus 4g to computer
,

how to backup nexus s 4g to computer

,
how to put apps on a nexus s without internet
,
how to save apps on a phone to a computer
,

saving apps from droid to computer

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum