ZOPO300+:3g does not work

This is a discussion on ZOPO300+:3g does not work within the Oneplus One forums, part of the Android Phones by Model category; Hello, I live in Brazil and purchased a cell Zopo 300+ and I have a problem: the 3G signal is not enabled (signal bars do ...

Results 1 to 2 of 2

Thread: ZOPO300+:3g does not work

  1. #1
    Android Lurker ferreira64's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1

    ZOPO300+:3g does not work

    Hello,


    I live in Brazil and purchased a cell Zopo 300+ and I have a problem: the 3G signal is not enabled (signal bars do not appear on the mobile screen).


    Tested the SIM card in two locations (SIM 1 and SIM 2), but it did not work.

    The frequency bands (GSM) from my carrier (Claro) are as follows: Brazil/Claro BR - GSM 900/1800MHz 850/2100MHz 3G (source Wikipedia)


    Can you help me?

    Thanks.

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Super Moderator UltraDroid's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Cleveland, Ohio - the North Coast, Baby!
    Posts
    7,570
    Thanked
    519 times
    Welcome to the forum!

    Have you tried taking the phone back to where you purchased it and have them either fix it or replace it?
    GSM Galaxy Note 3 (Black) - Straight Stock
    GSM Galaxy Note 2 (Titanium) - Rooted running Jedi X20 Rom
    GSM Galaxy Nexus (Black) - Straight Stock

    GSM Samsung Galaxy S3 (Red) - Rooted running Deadly Venom v8.0.1 Rom


Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. has anyone got flash 10.1 to work?
    By unintent in forum LG Ally Hacking / Development
    Replies: 6
    Last Post: 11-01-2011, 02:54 PM
  2. How does appbrain work?
    By marioval in forum LG Ally Apps
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2011, 08:30 AM
  3. Qik Updated, Now Should Work on your Evo 4G
    By wuyanks in forum Sprint Android News
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2010, 11:22 AM

Search tags for this page

forum zopo
,
i have problems with zopo 3g
,

zopo300

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum