Swype Does Not Work

This is a discussion on Swype Does Not Work within the Rescue Squad General forums, part of the Android Rescue Squad Support Forum category; Hello, I have been a Droid user for close to 6 years. I currently have the Razr M. I was having a lot of issues, ...

Results 1 to 4 of 4

Thread: Swype Does Not Work

  1. #1
    Android Lurker erscmmaine's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3

    Swype Does Not Work

    Hello, I have been a Droid user for close to 6 years. I currently have the Razr M. I was having a lot of issues, and had to have it reset today. Now I can't find a lot of my items that I usually use and came to this site for help. The first thing I need help with is Swype. I've gone into settings-Language and Imput and made sure that Swype is checked, but still won't work.

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Administrator smalltowngirl13's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Kansas
    Posts
    1,604
    Thanked
    67 times
    Twitter
    smalltownlife13
    Hello and welcome to the forum!

    Have you set it as your default keyboard? This can be done in system settings / language and input as well...if not, you might try to clear cache / data of the Swype app (system settings / app manager / all / swype) and then force stop it (or reboot or both ) and then give the keyboard another try...good luck!
    The beatings will continue until moral improves...my new motto for work!
    Droid X Specific Site: www.droidxforums.com

  4. #3
    Android Lurker erscmmaine's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3
    I've done that, it still doesn't work! I know you can hold down in the text field and usually "input method" comes up and you can set it that way too, but I'm not getting that option. I'm really frustrated that I'm having to re-install everything because stupid Google crashed on my phone. This is the one thing that I'm really getting angry about. I already spent two hours at Verizon this morning, don't really want to go back! Thanks for trying to help.

  5. #4
    Android Lurker erscmmaine's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by smalltowngirl13 View Post
    Hello and welcome to the forum!

    Have you set it as your default keyboard? This can be done in system settings / language and input as well...if not, you might try to clear cache / data of the Swype app (system settings / app manager / all / swype) and then force stop it (or reboot or both ) and then give the keyboard another try...good luck!
    Just figured out what you meant about setting it as default keyboard. I kept going into the settings and everything was set right, but I was missing that part - thanks!

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 08-22-2011, 01:29 PM
  2. swype
    By rosario04 in forum Motorola i1
    Replies: 0
    Last Post: 06-13-2011, 04:26 PM
  3. Swype doesn't work with 2.2
    By The Law in forum Nexus One
    Replies: 22
    Last Post: 09-14-2010, 08:21 AM
  4. Swype doesn't work, even after reinstall
    By sglow in forum Nexus One
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2010, 08:58 PM

Search tags for this page

android swype wont come up
,
my swype is checked but not highlighted
,

my swype won't work

,
swype doesn't work
,
swype doesnt work .org .com try again
,
swype keyboard wont work
,
swype won't work
,
swype won't work on my phone
,

swype won't work

,
swype won't work on kindle fire
,

swype wont work

,
why doesnt swype work
,

why wont my swype keyboard work

,
why wont my swype work
,
why wont swype work
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum