WiFi Stopped Working After New ROM Installed

This is a discussion on WiFi Stopped Working After New ROM Installed within the Rescue Squad General forums, part of the Android Rescue Squad Support Forum category; Hello my friends , on my original version of my phone everithing was working corectly , but when I changed my ROM wifi stopped working ...

Results 1 to 3 of 3

Thread: WiFi Stopped Working After New ROM Installed

  1. #1
    Android Lurker 1009645's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1

    Exclamation WiFi Stopped Working After New ROM Installed

    Hello my friends ,

    on my original version of my phone everithing was working corectly , but when I changed my ROM wifi stopped working and it dosen't work any more

    I have installed both of this ROMs :

    [ROM][CM-10.2][4.3][UNOFFICIAL] Huawei Ascend P1 Beta1 - xda-developers

    [ROM][B704_MARISMILLAS][JB 4.1.1] Huawei Ascend P1 U9200 - xda-developers - I'm using this now !

    and in both of them wifi is not working , it means i can turn it off and on but it cand find any access points ...

    the interesting point is that when I enable the wifi and before turning it off restart the phone ( phone starts with enabled wifi ) it find all of access points but can't connect to them ...

    please help me guys ... it's very necessary ... Thanks you

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Super Moderator cali's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    4,830
    Thanked
    329 times
    Welcome to the site. Hope you can get this worked out.

  4. #3
    Super Moderator UltraDroid's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Cleveland, Ohio - the North Coast, Baby!
    Posts
    7,570
    Thanked
    519 times
    1009645, welcome to the forum - I'm sorry to hear that you're having problems with custom roms. Neither Cali nor myself are technicians, we're moderators, so we can't directly advise you on how to fix the problem. You may want to consider asking the creator of the rom for some help. Or, you can hang on here and we'll try to get a Rescue Squad guy to give you a hand.
    GSM Galaxy Note 3 (Black) - Straight Stock
    GSM Galaxy Note 2 (Titanium) - Rooted running Jedi X20 Rom
    GSM Galaxy Nexus (Black) - Straight Stock

    GSM Samsung Galaxy S3 (Red) - Rooted running Deadly Venom v8.0.1 Rom


Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Gallery stopped working
    By DoctorCamila in forum LG Ally Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-16-2011, 10:19 AM
  2. Wifi hotspot stopped working since gb2.3.3 OTA
    By FastLove in forum Nexus One Tech Issues / Bug Reports
    Replies: 4
    Last Post: 07-21-2011, 05:25 AM
  3. update.zip stopped working
    By BigBubbaX in forum Nexus One
    Replies: 33
    Last Post: 04-15-2011, 09:26 PM
  4. sim stopped working
    By tbsnc99 in forum Nexus One Tech Issues / Bug Reports
    Replies: 7
    Last Post: 10-18-2010, 05:46 AM
  5. Speakerphone Stopped Working!!
    By ggong5150 in forum Nexus One Tech Issues / Bug Reports
    Replies: 4
    Last Post: 02-13-2010, 07:11 PM

Search tags for this page

deadly venom rom s4 no wifi
,
how to fix wifi after flashing new rom
,
how to get wifi working on deadly venom rom
,
jedi x20 wifi
,
new rom wifi not working
,

s4 stock rom wifi not working nor is the mobile network

,
wifi dosen't work after flashing new rom
,
wifi fix for venom
,
wifi gray after rom installed
,
wifi not working after flashing rom
,
wifi not working after new rom
,

wifi not working on att galaxy s3 with deadly venom rom

,

wifi not working on new rom

,
wifi not working on venom
,

wifi stopped working at&t samsung s4 after flashing rom

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum