BootLoop - Can't Access Fastboot

This is a discussion on BootLoop - Can't Access Fastboot within the Rescue Squad Help forums, part of the Android Rescue Squad Support Forum category; My phone is in bootloop and i can't access the fastboot, if i turn off the phone and just enter the usb cable is turning ...

Results 1 to 10 of 10

Thread: BootLoop - Can't Access Fastboot

  1. #1
    Android Lurker Seedk's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4

    Question BootLoop - Can't Access Fastboot

    My phone is in bootloop and i can't access the fastboot, if i turn off the phone and just enter the usb cable is turning on and showing me the android robot exactly like in fastboot but the windows don't recognize it (Unknown Device). If i press power button + Volume Down and then enter the usb cable is not doing anything. What can i do?

    Ps. I have the good drivers intalled. Is doing this after i wanted to change the rom.

    Sorry for my bad english.

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Super Moderator CR6's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Idaho
    Posts
    1,589
    Thanked
    223 times

    re: BootLoop - Can't Access Fastboot

    What's the make and model of your phone? You have to press volume down, home button, AND the power button to get into download mode.
    Good luck!

    tap'n

  4. #3
    Android Lurker Seedk's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by CR6 View Post
    What's the make and model of your phone? You have to press volume down, home button, AND the power button to get into download mode.
    Good luck!

    tap'n
    Vodafone Smart II aka Alcatel v860. I was trying to change the rom in fastboot and i didn't see that the adb script didn't have only the system.img and he changed all the filles. The home button is touchscreen it will work? PS. my phone is now in the Service, and if i could repair it myself it will be great.
    Last edited by Seedk; 01-13-2013 at 07:18 AM.

  5. #4
    Super Moderator cali's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    4,830
    Thanked
    329 times
    Welcome to the site. Hope you get this resolved.

  6. #5
    Super Moderator CR6's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Idaho
    Posts
    1,589
    Thanked
    223 times

    Re: BootLoop - Can't Access Fastboot

    Sorry seedk....I'm not very familiar with that model. Hopefully someone can point you in the right direction. I would suggest looking on the XDA forum as well as YouTube.
    Good luck!

    tap'n

  7. #6
    Super Moderator UltraDroid's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Cleveland, Ohio - the North Coast, Baby!
    Posts
    7,570
    Thanked
    519 times
    Welcome to the forum!
    GSM Galaxy Note 3 (Black) - Straight Stock
    GSM Galaxy Note 2 (Titanium) - Rooted running Jedi X20 Rom
    GSM Galaxy Nexus (Black) - Straight Stock

    GSM Samsung Galaxy S3 (Red) - Rooted running Deadly Venom v8.0.1 Rom


  8. #7
    Android Lurker Seedk's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4
    On XDA i have only views...not only 1 reply. If someone has this mobile phone please reply. If my menu button is touch screen it will work to try hard reset?
    Last edited by Seedk; 01-14-2013 at 04:12 AM.

  9. #8
    Super Moderator UltraDroid's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Cleveland, Ohio - the North Coast, Baby!
    Posts
    7,570
    Thanked
    519 times
    I believe you actually have to become a member of XDA before you have the privilege of posting.
    GSM Galaxy Note 3 (Black) - Straight Stock
    GSM Galaxy Note 2 (Titanium) - Rooted running Jedi X20 Rom
    GSM Galaxy Nexus (Black) - Straight Stock

    GSM Samsung Galaxy S3 (Red) - Rooted running Deadly Venom v8.0.1 Rom


  10. #9
    Android Lurker Seedk's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4
    I am a member, but nobody is answering to my post. I just arrived home from a phone service and they said that they don't know what to do.

  11. #10
    Theme Developer Bazar6's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    195
    Thanked
    4 times

    Re: BootLoop - Can't Access Fastboot

    I don't have that phone, but can you go back in to the original thread that has directions on how to root your phone? This is an odd situation, but if you go to the thread that has rooting directions specific to your make and model, there's usually someone in there that's great at troubleshooting out of tough spots (it's usually the OP, or someone who's been in the same position before).

    Sorry I couldn't have been much help here.

    Xoomin on 10.1 with Tapatalk HD

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Stuck in Bootloop, Not Rooted, How to Back Up Data?
    By runingwild in forum Rescue Squad Help
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2012, 04:09 AM
  2. Galaxy player 3.6...bootloop
    By orangemaniac in forum Rescue Squad Help
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2012, 11:33 PM
  3. Eris Stuck in Fastboot Screen...
    By jasonspelts in forum HTC Droid Eris
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2012, 07:00 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-16-2011, 01:40 PM

Search tags for this page

alcatel v860 fastboot
,

alcatel v860 keeps looping

,

alcatel v860 unknown driver need

,
android bootloop adb fastboot
,
can fastboot turn off the phone
,
can't access to alcatel v860
,
enter fastboot vodafone smart ii
,

fastboot vodafone smart 2

,
howtoputbootloop alcatelin fastbootmode
,
i cant acess fast boot on my lg phone
,
my vodafone smart ii v860 cannot turn on
,
phonr bootloopadb rescue
,

razr m bootloop after fastboot

,

samsung galaxy player 3.6 boot loop

,

vodafone smart 4 turbo fastboot mode

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum