Backup of Stock ROM

This is a discussion on Backup of Stock ROM within the Samsung Galaxy Gio forums, part of the Samsung Android Phones category; This is a beta 3 version, I don't know if there's a final version. http://androidadvices.com/samsung-ga...ta-3-firmware/ EDIT: Here's a later version with many bugs fixed: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1414173 ...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 39 of 39
Like Tree2Likes

Thread: Backup of Stock ROM

  1. #31
    Android Junkie Tears_for_Fears's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    You know that little planet in Solar System? The one with lots of water in it? Yeah, that's the one!
    Posts
    1,277
    Thanked
    230 times
    This is a beta 3 version, I don't know if there's a final version.

    http://androidadvices.com/samsung-ga...ta-3-firmware/

    EDIT: Here's a later version with many bugs fixed: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1414173
    ---
    When people run in circles,
    it's a very very mad world.
    Last edited by Tears_for_Fears; 04-28-2012 at 02:26 PM.
    Tears for Fears
    Warning! All outlaws will be shot! Survivors will be shot again!

    ~~~ Guidelines of Conduct ~~~
    The rest of you, have a nice day.


  2. #32
    Android Jr Member simon1's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    47
    thanks a bunch

  3. #33
    Android Junkie Tears_for_Fears's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    You know that little planet in Solar System? The one with lots of water in it? Yeah, that's the one!
    Posts
    1,277
    Thanked
    230 times
    You're very welcome!

    ---
    When people run in circles,
    it's a very very mad world.
    Tears for Fears
    Warning! All outlaws will be shot! Survivors will be shot again!

    ~~~ Guidelines of Conduct ~~~
    The rest of you, have a nice day.


  4. #34
    Android Jr Member simon1's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    47
    It is going to take a long time for me to read all those posts and learn how to properly install it. Meanwhile I found another ROM its called GioPro v 1.6, I installed it and it and it seems to be much faster than the stock ROM. However from the beginning I noticed that it filled the internal storage by 75 Mb, which I think is larger than what the stock ROM did.
    I am still trying to figure out how is the procedure of reinstalling the stock ROM I managed to take a copy with CWM?

  5. #35
    Android Junkie Tears_for_Fears's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    You know that little planet in Solar System? The one with lots of water in it? Yeah, that's the one!
    Posts
    1,277
    Thanked
    230 times
    Go to CWM and just install it from the backup folder.

    In CWM Recovery, press Backup and Restore, then Restore and locate it in CWM folder. Press "Yes."

    ---
    When people run in circles,
    it's a very very mad world.
    Last edited by Tears_for_Fears; 05-03-2012 at 10:08 AM.
    simon1 likes this.
    Tears for Fears
    Warning! All outlaws will be shot! Survivors will be shot again!

    ~~~ Guidelines of Conduct ~~~
    The rest of you, have a nice day.


  6. #36
    Android Lurker jdserrano's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by simon1 View Post
    Well I finally made a backup.

    I have one question left, I see on my SD card that a folder is created by the name of Clockwordmod and inside it there are two folders plus one Visual Studio Settings file.
    Inside the backup folder there are 8 subfolders each named by dates such as 2012-04-24.17.29.03 (5 of this kind) and the last three subfolders are dated as 2012-04-27..... All these folders fill above 700 Mb.

    Does all those folders I mentioned above count as the stok ROM together?

    For reinstalling this stock ROM in the future, do I need to zip all these folders and flash it?
    How did you back up the current system successfully, trying to do the same thing but I get those "can't mount ..." errors even when entering in Clockwork mod recovery mode.

  7. #37
    Android Junkie Tears_for_Fears's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    You know that little planet in Solar System? The one with lots of water in it? Yeah, that's the one!
    Posts
    1,277
    Thanked
    230 times
    Quote Originally Posted by jdserrano View Post
    How did you back up the current system successfully, trying to do the same thing but I get those "can't mount ..." errors even when entering in Clockwork mod recovery mode.
    Can't mount what? If it's the SD card, then go to "Advanced" and find the option to mount it. If it fails. Turn off your phone, pull out the battery, wait 30 seconds and put it back in. Then go back to CWM and try mounting it again. Usually, it helps, unless you have a bad ROM that doesn't allow you to mount it or if you have a bad CWM version. In the later case, just flash a different CWM.

    ---
    Good to be back to the ol' Android.net

    When people run in circles,
    It's a very, very mad world.
    Last edited by Tears_for_Fears; 10-27-2012 at 05:03 PM.
    Tears for Fears
    Warning! All outlaws will be shot! Survivors will be shot again!

    ~~~ Guidelines of Conduct ~~~
    The rest of you, have a nice day.


  8. #38
    Android Lurker hacrn's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Tears_for_Fears View Post
    Can't mount what? If it's the SD card, then go to "Advanced" and find the option to mount it. If it fails. Turn off your phone, pull out the battery, wait 30 seconds and put it back in. Then go back to CWM and try mounting it again. Usually, it helps, unless you have a bad ROM that doesn't allow you to mount it or if you have a bad CWM version. In the later case, just flash a different CWM.

    ---
    Good to be back to the ol' Android.net

    When people run in circles,
    It's a very, very mad world.
    hi

    i have the same problems with cwm 5.0.2.7 , i canīt mount the system manually and mount data either .
    anyone can tell me what to do?
    thankyou

  9. #39
    Android Junkie Tears_for_Fears's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    You know that little planet in Solar System? The one with lots of water in it? Yeah, that's the one!
    Posts
    1,277
    Thanked
    230 times
    Quote Originally Posted by hacrn View Post
    hi

    i have the same problems with cwm 5.0.2.7 , i canīt mount the system manually and mount data either .
    anyone can tell me what to do?
    thankyou
    Did you try pulling out your battery and holding it for a minute? If so, try flashing a different version of CWM.

    ---
    Good to be back to the ol' Android.net

    When people run in circles,
    It's a very, very mad world.
    Tears for Fears
    Warning! All outlaws will be shot! Survivors will be shot again!

    ~~~ Guidelines of Conduct ~~~
    The rest of you, have a nice day.


Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Stock Rom Needed
    By vegetajin8 in forum LG Optimus V
    Replies: 17
    Last Post: 08-24-2013, 03:41 PM
  2. Samsung G S2 Stock SMS.
    By traveldogg in forum Rescue Squad Help
    Replies: 0
    Last Post: 10-11-2011, 12:28 PM
  3. velocity v1.0 or stock froyo?
    By dj13b136 in forum LG Ally Hacking / Development
    Replies: 3
    Last Post: 03-05-2011, 10:18 PM
  4. When will evo be in stock!!!!
    By faynay in forum HTC EVO 4G
    Replies: 2
    Last Post: 07-04-2010, 03:11 AM
  5. Stock apps\widgets
    By flyinjoe13 in forum LG Ally Apps
    Replies: 4
    Last Post: 06-23-2010, 04:27 AM

Search tags for this page

android backup stock rom
,
backup samsung stock rom
,
backup stock rom android
,
backup stock rom using titanium backup
,
backup stock rom with titanium backup
,
how to backup current rom using titanium backup
,
how to backup rom using titanium backup
,
how to backup stock rom by titanium backup
,

how to backup stock rom using titanium backup

,
how to backup stock rom with titanium backup
,
how to save stock rom
,
rom galaxy gio hasil backupan
,
stock rom backup
,
take inage stock rom and share
,
titanium backup stock rom
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum