Recent problems with T-Zones

This is a discussion on Recent problems with T-Zones within the T-Mobile forums, part of the Android Phone Carriers category; okay, mine has gone down as well now....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 33

Thread: Recent problems with T-Zones

  1. #11
    Junior Member latif's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    okay, mine has gone down as well now.

  2. #12
    Junior Member ece3040's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Can anyone confirm their tzone still work? Maybe a tmobile service outage?

  3. #13
    Member mush03's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    84
    mine stopped working when i woke up this morning...
    i just tethered my ipod touch via bluetooth to 3 phones


    Nokia 3555b (tmobile 3g dumb phone) WORKS
    Nokia e63 (unlocked smart phone, edge on tmobile) DOESENT WORK
    Nexus One DOESENT WORK

    i guess $20 "preferred android plan" or switch to ATT for me... if this is permanent

  4. #14
    Member Kit Fox's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    35
    ^^ $20? they told me $30. And doesn't AT&T have a limit on it's wireless broadband?

  5. #15
    Member mush03's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    84
    yea theres a $20 data plan for "loyal" customers
    ATT does have a limit, i use about 400-500mb a month on my nexus... if i switch to att $15 200mb plan, ill just have to switch data off when im not using it

  6. #16
    Member Kit Fox's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    35
    How do they establish loyalty? I've been with them 6 years? That's long enough to be engaged

  7. #17
    Junior Member catmando's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    something wierd for sure i put my sim in my friends iphone and it was working there and i have an old sony k660i and works there. seems to be only on the google phone side. sucks!

  8. #18
    Member mush03's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    84
    Quote Originally Posted by Kit Fox View Post
    How do they establish loyalty? I've been with them 6 years? That's long enough to be engaged
    u just have to keep calling, kinda like how people (including me) got tzones last year

    ill wait a few weeks before i decide what im gonna do though

  9. #19
    Member raccord's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    63
    This started happening to me a few days ago, but if I toggle the service it works again for a while. Hope this helps.

  10. #20
    Member ninjacat's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    45
    mines just got shut off also. I did one battery pull same problem. tried the above poster. toggling on and off same thing. NO GO. F#@&ing tmobile.

    Just tried a few more battery pulls. still NO GO. going to wait til tonight and try again..maybe its an outage prob. How can tmo control unsubsidized n1s.

    Edit:
    Just tried my Sim over on a Moto Milestone.

    Its working there, but EDGE speeds. =[

    Our Unsubsidized N1s are geting subsidized into Tmobile's system.

    edit;

    extremely slowwwwwwww. on edge. hopefully this is a google overload or something in their end.
    I can't bear to pay the extra 30 a month.
    iphoneeee killaaaaaaaaaa :nexusx:

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

android running t-zones

,
my t,zone is not working
,
recent problems with tmobile tampa
,
t zones not working
,
t-mobile recent problems
,
t-zones not working
,
tmobile tzones not working in tampa
,
tmobile tzones problem 2014
,
tzones not working on nexus 4
,
tzones problem 2014
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum