AT&T Data/Voice plan

This is a discussion on AT&T Data/Voice plan within the AT&T forums, part of the Android Phone Carriers category; I ordered my at&t nexus1, and expect it to arrive on Monday, so I was wondering; can I use the $15 Data plan for this ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: AT&T Data/Voice plan

  1. #1
    Junior Member chaimdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4

    Smile AT&T Data/Voice plan

    I ordered my at&t nexus1, and expect it to arrive on Monday, so I was wondering; can I use the $15 Data plan for this phone? also, can I get the cheapest voice plan and use GV to make unlimited calls here in the US?

    THANKS IN ADVANCE

    DAVE

  2. Android.net is the premier Android Forum. Registered users do not see these ads. .

  3. #2
    Senior Member VydorScope's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    391
    Officially you have to get the $30/mo "smart phone" plan for data with it.

  4. #3
    Senior Member dixy2k's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    288
    GV uses your minutes. In order to have unlimited minutes with GV you need to sign up with a plan that lets you add "A-List" to your voice plan (for a single line I believe it would be the $50/mo plan... you need to check that).


    If ou get the data plan online during the first days of use with your new N1, you can get the $15/mo data plan. AT&T will be "confused" by the new phone on your account and it won't be able to differentiate between a smartphone and a non smartphone. If you check your account online a couple of weeks later you will notice that a picture of N1 appears next to your phone number at "account details".

    As long as AT&T does not recognize your phone you can get the cheap data plan. Otherwise $30/mo.

  5. #4
    Junior Member chaimdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    can I just set it up online so they can't tall?

  6. #5
    Senior Member dixy2k's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    288
    Quote Originally Posted by chaimdf View Post
    can I just set it up online so they can't tall?

    What do you mean?

  7. #6
    Senior Member VydorScope's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    391
    Quote Originally Posted by chaimdf View Post
    can I just set it up online so they can't tall?
    Yes the can, by the IME number. And it has been reported that AT&T has caught people trying to cheat the system and get out of the $30/plan.

  8. #7
    Junior Member chaimdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    but until they do?!

  9. #8
    Junior Member chaimdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    can u please give the link to set up my plan online? because according to att CS Dept. I have to go to the store to set up my plan

  10. #9
    Member bozzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    85
    Quote Originally Posted by chaimdf View Post
    can u please give the link to set up my plan online? because according to att CS Dept. I have to go to the store to set up my plan
    You can't setup a post paid plan online for a pre-purchased phone. If you have a plan already you can make changes to it on your online account.

  11. #10
    Member jakkzen's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    88
    As of now at&t cannot tell what phone the nexus one is by the imei. So that is great for us n1 owners. I have a family plan and only pay $10 for unlimited data.
    Nexus One (at&t)
    ROM: 2.2 w/root
    Recovery Amon-Ra 1.7.0
    ---

    ---
    HTC Evo 4g (sprint)
    ROM: SupererSonic 2.1
    Recovery ClockworkMod

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Epic 4G IRC Channel
    By Epic Forums User in forum Samsung Epic 4G
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2010, 12:19 PM
Android Forum