ATT Edge Just Works?

This is a discussion on ATT Edge Just Works? within the AT&T forums, part of the Android Phone Carriers category; Would anyone happen to have a google voice invite? Like you could invite a friend in google voice on the left hand side....

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 108

Thread: ATT Edge Just Works?

  1. #31
    Member blakmaj1k's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    59
    Would anyone happen to have a google voice invite? Like you could invite a friend in google voice on the left hand side.

  2. #32
    Member ploshayc's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    32
    It doesn't look like I have an actual google voice phone number. I only have it for the voicemail. I don't see any option about invites. The option for google voice phone number is greyed out.

  3. #33
    Member blakmaj1k's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    59
    Hmm, do you have a google voice number?

  4. #34
    Junior Member jhw1701's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Just an FYI. Being a developer I have a 2 lines with a BlackBerry data plan on each line. I moved the sim from my second BlackBerry line to my new N1 and it just works. No need to call AT&T.

  5. #35
    Member ploshayc's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    32
    Nope, I am just using it for the voicemail service.

  6. #36
    Junior Member iLikeMyNexusOne's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    I used nexusoneforum.net/speed url. Here is the speed I get with Edge from AT&T: 95.40kbps

  7. #37
    Junior Member killface666's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Pulled a sim outta my att blackberry and worked like a charm till i get mine from tmobile. Came from a pre to the nexus and holy crap what a difference.

  8. #38
    Senior Member kevindaledavis's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    318
    Quote Originally Posted by kevindaledavis View Post

    I'm getting 1051.8071 KBPS on 3G with my AT&T Tilt that has been updated to Eclair.
    And now I'm getting 129.36 on my Nexus One with Edge. Need to turn on Wi-Fi.

    AT&T ne:nexusx:us S on AT&T
    AT&T ne:nexusx:us one on Taiwan Mobile [Missing in Taipei]
    Archos 70 with UrukDroid

  9. #39
    Senior Member kevindaledavis's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    318
    Quote Originally Posted by blakmaj1k View Post
    Would anyone happen to have a google voice invite? Like you could invite a friend in google voice on the left hand side.
    Sure. Send me your email in a private message.

    AT&T ne:nexusx:us S on AT&T
    AT&T ne:nexusx:us one on Taiwan Mobile [Missing in Taipei]
    Archos 70 with UrukDroid

  10. #40
    Member pinkwall's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    41
    wifi 3553
    edge 55.9

    and i have a dumb question ....i don't have a data plan with my att number yet, if i am using wifi at home...the edge mode would automatically turn off or not...

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

at&t edge speed test for android phone
,

voicemail number change unsuccessful android

Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum