Videotron Rooted

This is a discussion on Videotron Rooted within the Vidéotron forums, part of the Android Phone Carriers category; i placed the rom onto the sd.. i go rom manager and select install rom from sd. then i select the FRG83D_stock folder and all ...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 42

Thread: Videotron Rooted

  1. #31
    Android Lurker iPeck's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Laval, Qc
    Posts
    3
    i placed the rom onto the sd.. i go rom manager and select install rom from sd. then i select the FRG83D_stock folder and all there is in there are folders.. no file i can select

  2. #32
    Android Lurker iPeck's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Laval, Qc
    Posts
    3
    im freakin out ! now i tried to download the FRG91 from rom manager and install it.

    phone is black screen... wont load, only the menu keys are on (white lights)

    i press the power button but only the menu keys lights up ???

  3. #33
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    Oh well the reason for that is simple it's because you have an scd and you flashed an older version of the frf91 ROM so it only supported the amoled screen. To solve this you will have to flash a ROM from recovery instead of ROM manager. This is where that bootloader stuff I was talking about before is for. Now turn off you phone if you have to, pull battery. Turn your phone back on while holding the volume down button.

  4. #34
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    But the good news out of all of this is that the ROM was flashed so you should not have any problems flashing any other ROM.

  5. #35
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    Did you get it?

  6. #36
    Android Lurker iPeck's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Laval, Qc
    Posts
    3
    when i select recovery, the screen blanks and nothing again

    what will happen if i select clear data ?

    Damn it, i fear the worse

  7. #37
    Android Lurker iPeck's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Laval, Qc
    Posts
    3
    I think i'm screwed... (((((

    at least, i think i may have one last option. i have a sd card reader on my imac. can i put something on the sd card that i could use with the bootloader ?

    could this work ? 1: "It's easy, but will wipe your phone.

    Download this: http://shipped-roms.com/shipped/Pass...ipment_ROM.zip

    Extract it, and rename the extracted file to passimg.zip and place it on the root of your SD card. Power the phone off, hold Vol- and power it on again, it will detect the file and ask if you wish to install. Install it, reboot and wait for an OTA to the newest Google version (FRG83D currently)."

  8. #38
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    Yes the passimg method could work although for me the link you sent me does not so I don't know if it is the right image. Although if it is a completely stock Google signed zip then I believe you will lose root access.

  9. #39
    Android Lurker iPeck's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Laval, Qc
    Posts
    3
    ya but at least my phone is operational now lol

  10. #40
    Android Lurker DudeRandom21's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    0
    Well it's true that, that is always nice

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Remove Ads

http://www.scramblerducati.org/

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

info videotron net

,
info videotron.net
,
root galaxy s4 videotron
,
root videotron s3
Click on a term to search our sites for related topics.
Android Forum